Wpis z mikrobloga

#wojnaokartke

Ahahahahaha!

Magiczny składnik wielu trucizn - diwodoru monotlenek. Skutecznie powstrzymał madke p0lke.

Nie wrzucam zdjęcia z wczoraj, bo dzisiaj mamy już odpowiedź xD Przyszła zerwać kartkę a musiała wrócić się po mazak xD

Kartka pewnie i tak zniknie - kupi jakieś rękawiczki czy coś.

Czekamy!

Dzisiaj przyjadą naklejki prawdopodobnie - będzie grande finale

#afera #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #madki #p0lka #pytanie
ImbaJakichMalo - #wojnaokartke

Ahahahahaha!

Magiczny składnik wielu trucizn -...

źródło: comment_SIiHfE3R10wDZ2gtFO0xWktpCC5u4eug.jpg

Pobierz
  • 160
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@idiot ludzie jak piszą szybko to przeważnie piszą tak samo jak zawsze tylko bardziej niechlujnie, oczywiście wiele osób pisze tak jak op, wiele też pisze inaczej, bo różne są style. Ale jak dla mnie to za wiele liter jest zbyt podobnych i nie ma żadnej które różniłaby się jakoś diametralnie. Zwłaszcza to małe y użyte jako Y jest bardzo charakterystyczne bo się powtarza wiele razy. Oczywiście to tylko przypuszczenia, ale myślę,
  • Odpowiedz
@ImbaJakichMalo: pomyślałeś może o tym żeby za kartkę podkleic żyletki po rogach tak by zrywając kartke osoba która to robi poprzecinala sobie palce?

@ImHotarti:
Pomyślałeś może o tym, żeby poszukać specjalistycznej pomocy?
  • Odpowiedz
@nika_blue:
Piękna analiza, szapoba. OPowi trzeba oddać, że się inteligentnie broni, ale został zaorany jak lipiecka bruzda pługiem Macieja Boryny na jesień.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@nika_blue: przeczytałem Twoje wszystkie komentarze i choć nie znam się na kaligrafii to chyba faktycznie jest to zarzutka. Rzeczywiście E i Y wyglądają praktycznie tak samo.
Skąd masz taką wiedzę na temat kaligrafii? Kształciłaś się w tym kierunku?
  • Odpowiedz