Aktywne Wpisy
Atreyu +36
Ile kosztuje zabezpieczenie balkonu dla kota?
Jakaś polecana firma w #krakow ?
#koty #kitku #remontujzwykopem
Jakaś polecana firma w #krakow ?
#koty #kitku #remontujzwykopem
erebeuzet +690
#panstwozdykty
by zylo sie lepiej
by zylo sie lepiej
Wołam osoby plusujące wczorajszy wpis. Proszę zaobserwujcie tag #wojnaokartke, bo mirkolisty umarły, a ręczne wołanie jest męczące.
Wczoraj niestety nie mogłem przykleić kartki na suficie, bo nie miałem już tej czarnej, mocnej taśmy, a wróciłem późno i nie mogłem już jej kupić - kartki z rana oczywiście nie było xD
Dzisiaj kupiłem już taśmę więc jutro rano wrzucam pic rel - z oczywistych względów muszę to zrobić późno w nocy :P Chcę pozostać anonimowy - szczególnie, że mamy tutaj duże pole do popisu.
Co do wczoraj:
-Najważniejsze! Mirek @PanKotlet przygotował mi specjalne ogłoszenia na papierze plombowym - przyklejone raz jest bardzo ciężko zerwać. Czekam na przesyłkę(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
-Przygotowałem nową kartkę - z innym obrazkiem - w komentarzu zbliżenie. Wyrzuciłem również wiadomość do madki p0lki - niech wie, że mamy na nią totalnie wylane
- Przypiąłem jedną kartkę o 22 oraz kolejną o 24. Dzisiaj rano już jej nie było więc wychodząc zostawiłem kolejną.
#afera #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #madki #p0lka #pytanie
Albo, tylko tu już będzie high-tech potrzebny, czymś tę kartkę nasączyć, czymś paskudnym jak kwas masłowy, ale tak żeby nie było czuć
( ̄෴ ̄)
Nie dzwoń proszę . To wszystko przez to, że ten januszex mnie dobija. Obiecują podwyżkę od 5 lat i nic. Przychodzę dzisiaj z wypowiedzeniem umowy. Zobaczymy co szef na to powie. Jestem aktualnie jedyną osobą na dziale która bez niczyjej pomocy da sobie radę, bo reszta to nowe osoby. Miałem je uczyć, ale wali mnie to. Obieram od razu cały mój urlop i wypadam z tego gówna zwanym firmą.