Aktywne Wpisy
alkoJezus +465
saakaszi +1649
JA PxxxxxxE, CZY WY TO WIDZICIE!
Ponad 576 mln zł agencja decyduje się przeznaczyć na zakup agregatów prądotwórczych. Na ich dostawcę, bez żadnego postępowania przetargowego, wybiera świeżo powstałą komandytowo-akcyjną spółkę Seltet z Warszawy, firmę bez doświadczenia w obrocie tego typu sprzętem.
Dostarczaniem agregatów prądotwórczych dla walczącej z Rosją Ukrainy RARS chwaliła się na swojej stronie internetowejRządowa Agencja Rezerw Strategicznych
Założycielem i komplementariuszem Seltet jest Paweł Szopa. Wspólniczką jego matka Wiesława, na którą
Wołam osoby plusujące wczorajszy wpis. Proszę zaobserwujcie tag #wojnaokartke, bo mirkolisty umarły, a ręczne wołanie jest męczące.
Wczoraj niestety nie mogłem przykleić kartki na suficie, bo nie miałem już tej czarnej, mocnej taśmy, a wróciłem późno i nie mogłem już jej kupić - kartki z rana oczywiście nie było xD
Dzisiaj kupiłem już taśmę więc jutro rano wrzucam pic rel - z oczywistych względów muszę to zrobić późno w nocy :P Chcę pozostać anonimowy - szczególnie, że mamy tutaj duże pole do popisu.
Co do wczoraj:
-Najważniejsze! Mirek @PanKotlet przygotował mi specjalne ogłoszenia na papierze plombowym - przyklejone raz jest bardzo ciężko zerwać. Czekam na przesyłkę(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
-Przygotowałem nową kartkę - z innym obrazkiem - w komentarzu zbliżenie. Wyrzuciłem również wiadomość do madki p0lki - niech wie, że mamy na nią totalnie wylane
- Przypiąłem jedną kartkę o 22 oraz kolejną o 24. Dzisiaj rano już jej nie było więc wychodząc zostawiłem kolejną.
#afera #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #madki #p0lka #pytanie
@Vister81: doczytaj różnicę pomiędzy inb4 a inba
@ImbaJakichMalo: tylko, żebyś teraz Ty za mocno nie #!$%@?ł, bo równie dobrze to ktoś zacznie mieć do Ciebie pretensje, że od tak z dupy
Przypuszczam że poziom #!$%@? karyny byłby taki że zaraz by do ciebie przybiegła że jakim prawem nagrywasz jej bombelka xd