Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +620
Wiecie co jest najlepsze w wykopie? To, że w polskim internecie nie ma absolutnie żadnej lepszej alternatywy dla tego portalu, i bynajmniej nie jest to reklama xD
1) Facebook - największe w internecie skupisko chłopskiego rozumu, mariuszyzmu, foliarstwa, grażynizmu. Stare baby siedzą i komentują politykę i obrazki wygenerowane przez sztuczną inteligencję. Moderacji zero. Szkoda czasu tam w ogóle zaglądać w 2025.
2) Fora phpBB by Przemo - wszystkie umarły z wyjątkiem... Elektrody i Garsoniery
1) Facebook - największe w internecie skupisko chłopskiego rozumu, mariuszyzmu, foliarstwa, grażynizmu. Stare baby siedzą i komentują politykę i obrazki wygenerowane przez sztuczną inteligencję. Moderacji zero. Szkoda czasu tam w ogóle zaglądać w 2025.
2) Fora phpBB by Przemo - wszystkie umarły z wyjątkiem... Elektrody i Garsoniery
źródło: temp_file7496270024921333556
Pobierz
the_good_guy +594
Ostatnio miałem okazję rozmawiać z miłośnikami hałaśliwych motorów. No i mój szacunek do nich spadł poniżej 0 (wcześniej wynosił 0). Dowiedziałem się, że jeżdżą w stoperach do uszu, a kaski dobierają m.in. z uwzględnieniem tego, jak dobrze kask tłumi dźwięki. Czyli, rozumiecie, jeździ taki cymbał po mieście maszyną produkującą hałas o natężeniu ostrzału artyleryjskiego, bo to taki wspaniały dźwięk. Jednak sam się od tego dźwięku izoluje, za to skazuje na ten uciążliwy

#f1 #kubica
źródło: comment_us8iRVMbcqrrF6RUerqPcjxQDEIKXgxR.jpg
PobierzObajtek: Kler, oddawaj moje 100 milionów!
Komentarz usunięty przez autora
@zolwixx: Taka umowa to musi być grube tomisko a nie umowa sprzedaży Golfa III pod blokiem. Orlen raczej wie co robi i będzie szukał dziury w całym. I dobrze, niech giną.
@zolwixx: ale Williams nawet na swojej stronie napisali, że wycofali Roberta aby oszczędzić części.
@plastic11: też tak myślę. samo to, że dopiero teraz informacja o tym trafia do mediów znaczy, że ktoś musiał ją przeczytać, przeanalizować i mieć powód by pytać Williamsa o wyjaśnienie.
@spammaster: i to nie z winy kierowcy. przez pół wyścigu nie było loga Orlenu w ogóle, bo nie było obu bolidów. może to to.
@ruum
@szpernik: Teoretycznie to dotyczy wszystkich. Z tego co pamiętam to regulamin sportowy F1 zabrania niestartowania w wyścigu bądź wycofania się bez konkretnego powodu. Chociaż ściema o trosce o bezpieczeństwo powinna wystarczyć w tym przypadku.
@rentonB: a na oficjalnej stronie Williams napisał co innego...
@LiSzajFuj: Za tę cenę to by Orlen może wytargowałby logo na skarpetach Maxa.
Włożone miliony już kilkukkrotnie się zwróciły pod wględem marketingowym i tego, co by musieli wydać na taką reklamę.
@zolwixx: To po cholere oni w ogóle są w tej F1 jeśli występ w ich zespole naraża bezpieczeństwo kierowcy?