Wpis z mikrobloga

Mirki, mam problem z moim srajfonem. Był w kieszeni, wyciągam go i taki oto efekt. Nie uderzyłem nim, nie ma pękniętego szkła tylko ekran tak wygląda? Co z tym tematem zrobić? Moja wina? Wysyłać to do serwisu? Reklamować u sprzedawcy że jakiś badziew opchnął?
#iphone #apple #x #elektronika #wyswietlacz #problem #iphonex
JesMan - Mirki, mam problem z moim srajfonem. Był w kieszeni, wyciągam go i taki oto ...

źródło: comment_RcKTLKi3R0iV3b9GJ8zrwJdL3teV4Vrl.jpg

Pobierz
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mit-nick: Przednia kieszeń only Nie czuję sie urażony. Masz doświadczenie w tej kwestii? Bo nie wiem czy jakkolwiek działać w tym temacie, czy ewidentnie moja wina. Z testów widziałem ze srogo trzeba nim jebnąć żeby coś poszło, a tutaj w kieszeni i bam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@JesMan: Zawsze możesz spróbować oddać na ten program dot. wymiany wyświetlaczy w X bo mają jakąś fabryczną wade i w większości ujawnia się po czasie, może nie zauważą że to prawdopodobnie nie to i wymienią ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mit-nick: Wiesz, mnie ta wojna applowo - innych firm nie interesuje. Zwyczajnie chciałem sprawdzić czy jest to warte czegokolwiek. Po takim numerze sądzę że no kurde... słabo. Aczkolwiek iOS super sprawa :)
  • Odpowiedz
@JemChalweDoPorzygu: Jedyne co pamiętam to mógłbym z nim kucnąć w przedniej kieszeni. Nic więcej. Ale żeby aż taki tani szajs był? Spodnie normalne, nie jakieś p--------i. Potem go lekko docisnąłem to troszeczkę się poprawił a potem r------ł się do samego dołu. Baterię chyba też zżera szybciej.
  • Odpowiedz