Wpis z mikrobloga

@Djuk94: Przecież dentyści z NFZ dostają grosze. Celowo dodają fejkowe zabiegi żeby im się w ogóle zwróciło. Dużo bardziej opłaca się im ratować zęba żeby można go było prze leczyć kanałowo i np dać wkład koronowo korzeniowy.
  • Odpowiedz
@Djuk94: zależy jak reszta i jak duża szczęka, ja nic nie miałem wyrywane (niestety) a miałem mocno rozjechane zęby do przodu i na boki, i teraz nie mogę zmieścić języka między zębami xD, jestem zmuszony do mewingu 24h/dobę albo wywalania języka jak pies ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Arado-Akbar: Może nie mam dużej szczęki, ale mam też na boki al'a Gyllenhaal, tylko te trójki do przodu psują efekt, bo szczęka wydaje się m.in. mniejsza przez to. No i to ogólnie dziwne, że Ci aparat zmniejszył szczękę.
  • Odpowiedz
@Arado-Akbar: Ale to normalne, że górne zęby szczęki wychodzą trochę przed dolne zęby żuchwy, chyba, że chodzi Ci o to, że górne zęby masz przechylone do góry, ale to też jest w miarę normalne i z tego co czytałem to jest to też skutek mewingu, a ty miałeś to przed. Możesz wysłać, bo sam jestem ciekaw.
  • Odpowiedz
@Djuk94: Chłopie, zachowujesz się jakbyś nie miał nic do powiedzenia xDDD Dentysta nic nie zrobi bez Twojej zgody, jak masz plan leczenia przygotowany przez innego lekarza to go przedstaw, wspomnij o wszystkich chorobach i przyjmowanych lekach.
  • Odpowiedz