Wpis z mikrobloga

@ruum: i przygotowania pod aparat, ale bez wyrywania zębów. Normalnie ja mam mu powiedzieć co zrobić, czy sam powie? Bo dla mnie to nie problem wymienić , ale nie wiem kto ma wyjść z inicjatywą.
  • Odpowiedz
@Prozdrowotny: a jak każę wyrywać zęba to co? Bo ogólnie nie jestem zwolennikiem tego schematu. Jak tak powie, to mam po prostu wyjść czy powiedzieć mu, że to nie wchodzi w grę i może zmieni zdanie?
  • Odpowiedz
@Djuk94: jak zdecyduje, że jest do wyrwania do powiedz: dobrze, dziękuję za opinię, jednak chciałbym skonsultować to z innym dentystą. Możecie się potem przejść do innych zebow, albo możesz wyjść.
  • Odpowiedz
przygotowania pod aparat, ale bez wyrywania zębów

@Djuk94: to bądź świadom tego, że jak masz porządną wadę to raczej pożegnasz się z czwórkami bez względu na ich stan ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedz
@lubielizacosy: Wyrywanie zębów to biznes, świadomy człowiek nie dałby sobie wyrwać nawet ósemki, natomiast w USA 90% ludzi ma wyrwane ósemki, a z tego jest kupę kasy, a w dzisiejszych czasach już wiadomo, że ósemkę powinno się wyrywać co najwyżej wtedy, kiedy rośnie w 90 stopniach do siódemki lub w na prawdę patologicznych przypadkach, jedyne mądre państwo w tym temacie to bodajże UK, bo tam w badaniach z 98 roku
  • Odpowiedz
@Prozdrowotny: Na NFZ to nawet na piaskowanie bym nie poszedł, wszystko jest robione tam na odpierd... i oszczędzane jest na wszystkim, jak już robić zęby to prywatnie i najlepiej, żeby ten prywatny dentysta nie dorabiał lecząc na NFZ, bo to znaczy, że słabo u niego z klientami i nie wykonuje dobrze roboty.
  • Odpowiedz