Aktywne Wpisy
menel60 +2
Jak snifnąć, żeby nikt w domu nie słyszał? Ja to na cału glos musze wciagac
#narkotykizawszespoko
#narkotykizawszespoko
G06DbT +10
Dziś znowu wy będziecie siedzieć w klimatyzowanych biurach i mieszkaniach, na swoich wygodnych fotelach czy sofach, pijący dobrą kawę, pachnący i w czystych ubraniach.
A ja? Ja się obudziłem o 3:27 (budzik na 4 był nastawiony), raz zwlekę się z barłogu żeby sobie zrobić śniadanie i żarcie do kołchozu. Po godzinie 5 pojadę, i znowu będę musiał się przebrać w ciuchy robocze, trzeba będzie odbić kartę i kołchozowanie będzie wykonywane.
Szkoda ze
A ja? Ja się obudziłem o 3:27 (budzik na 4 był nastawiony), raz zwlekę się z barłogu żeby sobie zrobić śniadanie i żarcie do kołchozu. Po godzinie 5 pojadę, i znowu będę musiał się przebrać w ciuchy robocze, trzeba będzie odbić kartę i kołchozowanie będzie wykonywane.
Szkoda ze
#neuropa #bekazprawakow #bekazkatoli #lgbt #medycyna #nauka #homoseksualizm
Sam artykuł opiera się na danych z WHO,CDC i Z raportu Krajowego Centrum ds AIDS itd.
Czy masz coś do zarzucenia samym danym?
Nie polecam całego portalu, nawet go nie przeglądałem ale materiał akurat oparty o konkretne dane.
Dodałem też dane nowsze dane CDC w komentarzu:
https://www.wykop.pl/link/5155523/#comment-69543291
P.S. Ani katol, ani prawak [: Lubię dane.
W książce "Kroniki opętanej" - Artur Nowak, jest ładne opisana sielanka jaką zgotowała młodej lesbijce kato rodzinka. Jest też opisana z detalami wizyta w takim katolickim ośrodku leczenia zachowań homoseksualnych... Jedna z mocniejszych lektur na temat miłości chrześcijańskiej.