Wpis z mikrobloga

Włączyłem w miejscu do którego zalinkowałeś i od razu musiałem wyłączyć, bo jak dla mnie nie da się tego słuchać. Mówi się "dwa tysiące dziewiątego" a nie "dwutysięcznego dziewiątego". "Dwutysięczny" używamy tylko w odniesieniu do roku 2000, albo do określenia całej dekady 2000-2010 (lata dwutysięczne). Co do merytoryki to się nie wypowiem, bo nie oglądałem. Sprawdziłem jeszcze początek filmu, żeby zobaczyć, czy zrobiłeś #!$%@?ą rzecz na jutubie i rzeczywiście, zrobiłeś. Cokolwiek o
  • Odpowiedz
@Sevent: a ja się czepię szczegółów technicznych

podajesz wagę na sucho, podawaj masę gotowego do jazdy
podajesz wartości mocy na silniku, zadaj sobie trochę trudu i sprawdź moc na kole :)
umknęła mi informacja o momencie obrotowym jakoś, a to jest bardzo ważne przy V4
bardzo mało wspominasz o charakterystyce oddawania mocy, a to jest bardzo ważne przy V4
rajd baj wajer :P oprócz tego o czym wspomniałeś, pozwala to na
  • Odpowiedz
@Janusz16: Nad dykcją pracuje, może mi trochę umyka ale się staram. Sam często wytykam innym jak źle mówią a jednocześnie robię błędy z automatu nawet nie zwracając na nie uwagi. Jeżeli chodzi o przydługawy wstęp sam właśnie widziałem po statystykach że jest słabo z utrzymaniem odbiorców i pracowałem nad tym, myślałem że minuta jest nawet ok i było widać progres ale w takim razie czas skrócę do potrzebnego minimum mimo że
  • Odpowiedz
@amath: Okej w takim razie zwiększę nacisk na realne i wyróżniające dany motocykl dane, lecz nie zawsze mam taką możliwość są sprawy które pominąłem celowo a są takie których nawet nie znalazłem przeczesując nawet włoskie strony. Trudno mi zrobić encyklopedie motocykla w 15 minut tym bardziej że to nie cel odcinków . Zgodzę się po głębszej analizie że w sumie no fajnie jest rsv4 nagrana, lecz jak się to obejrzy to
  • Odpowiedz