W Humble Bundle ciekawa paczka dla devów Unity. Co prawda dopiero zaczynam zabawę, ale myślicie, że warto kupić? Patrząc na recenzje i na ceny poszczególnych produktów wydaje się, że to super deal, zwłaszcza to Unity Learn Premium na rok za 15 dolarów. Dużo skorzystam zakładając, że zamierzam robić tylko mobilne gry 2D?
Ja kupiłem na udemy kurs unity RPG i inventory. Pierw oczywiście je sprawdziłem w darmowy sposób ale dostęp do aktualnego kursu jest lepszy. Ogólnie jestem zadowolony. W razie pytań o ten kurs priv. A jakby ktoś kupił ta paczkę na humble i chciał się nią podzielić to również byłbym zainteresowany np kodami źródłowymi gier które tam są :)
https://www.humblebundle.com/software/unity-2019-bundle?hmb_source=navbar&hmb_medium=product_tile&hmb_campaign=tile_index_5
#pytaniedoeksperta #pytanie #kiciochpyta #unity #programowanie #programista15k #gamedev #humblebundle
Ogólnie jestem zadowolony. W razie pytań o ten kurs priv. A jakby ktoś kupił ta paczkę na humble i chciał się nią podzielić to również byłbym zainteresowany np kodami źródłowymi gier które tam są :)