Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ostatnio uratowałem jednego znajomego przed takim czymś. Typek jest w sumie spierdoksem, ale udało mu się prawie wyrwać jedną różową. Pewnego dnia ta różowa przypadkiem usłyszała, że nazywam tego typka spierdoksem, no i jakoś ochota jej na flirtowanie przeszła. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Zuchwaly_Pstronk: To daleki znajomy, żaden tam kolega czy przyjaciel.

W pierwszej chwili miałem wyrzuty sumienia, że przypadkiem pozbawiłem go szansy na związek (prawdopodobnie jedynej w życiu xD), ale potem dotarło do mnie, że ratuję go przed utratą domu i samochodu za 10 lat (tzn. on nie ma ani domu ani samochodu, ale to taka metafora). Nie każdy bohater nosi pelerynę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@padamczyk: Przecież uchroniłem go od związku z pOlka, która za parę lat zdradziłaby go z Alvaro i zabrałaby mu dom i samochód (tzn. kawalerkę i rower). Bliżej mi do jakiegoś altruisty niż buca. ( )
  • Odpowiedz
@Shatter: Albo ta homeopatia – w całym kraju ludzie stosują, tylko wykopki nie chcą wierzyć, że to świetnie działa xD
No i finalnie, klasycznie: skoro niepoliczone rzesze much żrą kupę, to to musi być świetny pomysł!
  • Odpowiedz
@falden: fajnie się usprawiedliwiasz memami o polkach xD
Że zniszczy mu życie, że to że tamto, a może dla niego bycie z kimkolwiek to przełomowy moment w życiu? Ale sumienie musi być czyste przecież xD
  • Odpowiedz