Aktywne Wpisy

WyrobMacznoJajeczny +544
-Witam, to ile to będzie za robocizne?
-No, materiał, 40m2. Z fakturą 20.000, bez 17.000
-Hmmm to wezmę z fakturą
-Yyy no to ten, będzie problem yyy.... bo wie pan, ja w sumie nie mam działalności ¯\(ツ)/¯
#nieruchomosci #heheszki #budownictwo #remontujzwykopem #budujzwykopem
-No, materiał, 40m2. Z fakturą 20.000, bez 17.000
-Hmmm to wezmę z fakturą
-Yyy no to ten, będzie problem yyy.... bo wie pan, ja w sumie nie mam działalności ¯\(ツ)/¯
#nieruchomosci #heheszki #budownictwo #remontujzwykopem #budujzwykopem
inko-gnito +2
Co myślicie o stylu dzisiejszych 30-40 latków? Ja zauważam dwie skrajnosci- jedni nadal czują się dwudziestolatkami i noszą koszulki z postaciami z bajek (dragonbole itp.), spodnie dresowe i buty Adidas/Nike. Drudzy, nawet jeśli nie osiągnęli żadnej ważniejszej pozycji zawodowej, na co dzień ubierają się bardzo "służbowo", czyli koszula (bez krawata), spodnie typu chinosy itp. (w kratę), półbuty lakierowane/zamszowe.
Według mnie, to właśnie ten wiek jest dobry do noszenia na co dzień koszulek
Według mnie, to właśnie ten wiek jest dobry do noszenia na co dzień koszulek

- #!$%@?# on mu robi loda xD
Netflix nie zawodzi xD #netflix #seriale #heheszki trochę #bekazlewactwa bo widać że to sceny z szablonu podręcznika "w sumie nie jest istotne ale musi być diversity
nie jest od netflixa ale wrzystko tam wcisneli
No pierwszy sezon na podstawie książki miał być zamkniętą historią, ale na fali popularności "ciągniemy" to wszystko dalej.
Czy to dobrze czy źle że serial poszedł w taką stronę? Nie wiem. Drugi sezon był mocno zmęczony wciskaniem wszędzie Hannah, a trzeci sobie radzi (jestem dopiero w połowie, więc do końca nie wiem jak tam dalej to wygląda). Serial mi się w sumie podoba i jestem przyzwyczajona do polityki Netflixa. Czasem