Wpis z mikrobloga

Siostra ogląda jakiś serial na netflixie i znając obecny poziom seriali na tej platformie zażartowałem pytając, czy pokazali w ciągu 30 min już większość przedstawicieli rasowych i homosexualistów ale powiedziała obruszona, że żadnych gejów nie ma. 10 minut później słyszę z pokoju
- #!$%@?# on mu robi loda xD

Netflix nie zawodzi xD #netflix #seriale #heheszki trochę #bekazlewactwa bo widać że to sceny z szablonu podręcznika "w sumie nie jest istotne ale musi być diversity
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 10
@stefan8800 to jak siostra ogląda jak od pierwszego sezonu mamy co najmniej kilku gejów? I to nawet nie to że ukrytych, tylko wszystko krzyczy że są gejami, nawet oni sami. I tak, w 13 powodach jest wciśnięte wszystko, nawet gwałt szczotką czy aborcję ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Akamicz Myślę że ten serial jest po to żeby akurat takie rzeczy "wciskać", pokazywać z czym borykają się nastolatki. Wiadomo, że w tym serialu jest tego dużo przez co jest on mało realny, ale o to w nim chodzi żeby pokazać jak najwięcej problemów.
  • Odpowiedz
@HarleyQuinn
No pierwszy sezon na podstawie książki miał być zamkniętą historią, ale na fali popularności "ciągniemy" to wszystko dalej.
Czy to dobrze czy źle że serial poszedł w taką stronę? Nie wiem. Drugi sezon był mocno zmęczony wciskaniem wszędzie Hannah, a trzeci sobie radzi (jestem dopiero w połowie, więc do końca nie wiem jak tam dalej to wygląda). Serial mi się w sumie podoba i jestem przyzwyczajona do polityki Netflixa. Czasem
  • Odpowiedz