Wpis z mikrobloga

@Heady1991: ~80pln za 3 pary - każda para na miesiąc, w przypadku soczewek miesięcznych 24/7.
@alonso17 Te ceny to chyba za bardzo markowe w sklepach stacjonarnych. Ja płacę ok 80-100pln za trzy miesiące (3 pary).
  • Odpowiedz
@alonso117: upal się i zaśnij w soczewkach. Polecam rano jak będziesz zastanawiał się czy już wzywać śmieciarkę bo bez wzorku i tak nie bardzo jest po co żyć, czy może jednak odzyskasz zdolność widzenia
  • Odpowiedz
@Heady1991: Dokładnie. Wg mnie cena jest uczciwa jak na to że zakładasz i praktycznie nosisz jak miesiąc długi, ewentualnie zdejmujesz żeby przepłukać jak zaczyna coś uwierać lub jakiś paproch wpadnie do oka.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 12
@alonso117: tak. Pierwsza próba nałożenia soczewek to tak 30 minut. Wrażenia super. Potem trzeba było je wyjąć. Ponad godzinę z okulistka to robiliśmy. Podziękowałem.
  • Odpowiedz
  • 15
@alonso117: Biofinity od 5 lat używam, najlepsze, spać można I nie ma z-------h problemów jakie opisują tutaj xD Tylko rano albo na szybko przemyć oczy, krople a najlepiej wyjąć soczewki i przemyć płynem.
  • Odpowiedz
  • 10
@alonso117: tak. Pierwsza próba nałożenia soczewek to tak 30 minut. Wrażenia super. Potem trzeba było je wyjąć. Ponad godzinę z okulistka to robiliśmy. Podziękowałem.
@anthoris: przecież to jest łatwe tylko w psychice masz schiz.
Najłatwiej w ten sposób, że patrzysz gdzieś w górę (w sensie gałki na maksa do góry obracasz). Wsadzasz paluch z soczewką na białko u spodu oka i wciąż przyciskając soczewkę palcem do gałki obracasz
  • Odpowiedz
  • 0
@szpongiel: piękna teoria ale w praktyce to oko się zamyka przy najmniejszym kontakcie, długie rzęsy itp. Miałem robić korektę ale powiedzieli żebym się wstrzymał bo mam małą wadę i szkoda pieniędzy, -0.7 oraz -0.5
  • Odpowiedz