Wpis z mikrobloga

@paul772: Nie bo będę starał się wychować dzieci na normalnych ludzi starając się dawać im to czego potrzebują.
Piszesz chciałem czy potrzebowałem. Dobrze łapiemy się za słówka. Mając kilka lat bez pomocy rodziców skończyłbyś swój żywot w krótkiej chwili. Również mając kilka lat sądzę że nie jesteś w stanie logicznie myśleć i powiedzieć co potrzeba.
@kruszon_: jego wina jest taka, że ma w ogóle takie obiekcje, typ pisze, że wyleciał do matki z takim tekstem, a matka odpowiedziała mu, że jest chorym #!$%@?. NO CIEKAWE DLACZEGO, CHYBA PRZEGRYWY Z WYKOPU MUSZĄ URUCHOMIĆ SWOJE ZBLACKPILLOWANE SZARE KOMÓRKI, ŻEBY TO WYCZAIĆ
Nie bo będę starał się wychować dzieci na normalnych ludzi starając się dawać im to czego potrzebują.

Piszesz chciałem czy potrzebowałem. Dobrze łapiemy się za słówka. Mając kilka lat bez pomocy rodziców skończyłbyś swój żywot w krótkiej chwili. Również mając kilka lat sądzę że nie jesteś w stanie logicznie myśleć i powiedzieć co potrzeba.

@Bercik_Van_Fafaq: Az bolą mnie oczy od braku logiki xD tutaj nie ma logiki, tutaj jest kierowanie się
@paul772: Czasami mam wrażenie że ludziom takim jak Ty trzeba prosto w pysk ukazać jak dużo dla Ciebie zrobili. Czy w swoim życiu naprawdę nie miałeś miłych chwil, oni je zapoczątkowali , oni dali Ci życie i gdyby nie oni nie siedziałbyś tu z nami. Naprawdę tak wielkim problemem jest dla Ciebie egzystencja i wyrzuty wobec rodziców w stylu "Po #!$%@? mnie płodziliście" . Tak jak mówię skoro tak Ci źle