Wpis z mikrobloga

@meandmymonkey: I moją refleksją jest to, że jej strój przypomina mi wygląd ubogich małomiasteczkowych dzieci z początku XXI w. Jak napisałem wyżej, nie komentuje jej osoby, tylko jej strój, który mi się nie podoba.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@czajqa: to że dajesz #!$%@? o to jak ktoś się ubiera już wskazuje na to że nie do końca wszystko z tobą w porządku. Poza tym gdybyś napisał swoje zdanie w kulturalny sposób nawet bym nie zareagował, ale napisałeś to w stylu starego Janusza któremu jak się coś nie podoba to koniecznie o tym musi powiadomić wszystkich i to jeszcze w dość obelżywy sposób
  • Odpowiedz
@NH35: Nie wiem czy wy w ogóle sprawdzacie te śmieszne obrazki zanim napiszecie komentarz?! Do cholery jasnej pierwszy rzut oka i już widać napis na banerze "voor het leven" co znaczy "na całe życie" po niderlandzku. Coraz więcej amatorów się pcha do zabawy... mam nadzieję, że przejdzie ta nowelizacja regulaminu wykopu i komentarze na tej stronie będzie można pisać tylko z licencją bo serio - niektórzy nie mają ani doświadczenia
  • Odpowiedz
jezdze ostatnio sporo w tamte rejony i ludzie sie tam ubieraja o wiele lepiej niz na Poludniu. Asortyment tez w sklepach maja lepszy

@HK-Stelle: Który facet zwraca uwagę na takie rzeczy? Specjalnie wchodziłeś do sklepów i porównywałeś asortymenty? Ja #!$%@?ę xD
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Elaviart: Na zakupach byłem w galerii to takie trudne? Mam porównanie bo chodzę na zakupy wyobraź sobie. Jak ci matka przestanie kupować majtki to zrozumiesz na czym to polega.
  • Odpowiedz
@HK-Stelle: Tyle, że żeby mieć takie porównanie nie wystarczy chodzić na zakupy wyręczając w tym swoją mamę, jakbyś nie wiedział tak wyraźnie dumny z tego że niedawno udało ci się to osiągnąć xDD Trzeba jeszcze analizować asortyment dostępny w danym miejscu. Posiadać na ten temat wiedzę, a więc wcześniej ją zdobyć poświęcając swój czas na #!$%@? oglądanie ciuszków xD Rozumiem, że laski mogą tak mieć (i tak tylko niektóre z
  • Odpowiedz