Dlaczego na Mirko cicho o wywiadzie lekarza sygnalisty u Stanowskiego w godzinie zero? Jeżeli to prawda to mamy aferę na miarę łowców skór a Trzaskowski powinien zniknąć z życia publicznego na zawsze wraz ze swoją świtą. Żadego campusu a nawet wywiadu do końca życia. Młody lekarz do ciupy na 10 lat co najmniej. To się w pale nie mieści! Myślę jednak że sygnalista może skończyć jak Petelicki który krytykował Tuska. Mamy taki układ w stolicy, że ciarki przechodzą człowieka. #medycyna #lekarz #kanalzero #stanowski #neuropa #4konserwyhttps://www.youtube.com/live/G2QUXsONVsg?is=pgFT04L84ELJoALb #polityka
@boiler być może jest irytujący w sposobie mówienia. Fakt że Dawid Kasprzyk jest oskarżany przez niego o doprowadzanie do śmierci pacjentów i fałszowanie dokumentacji, to już jest afera. Prawdziwa afera jest od momentu kiedy wiceprezydent to próbuje tuszować i wyciszać a Trzaskowski spuszcza go na drzewo. To są władze nad ludnością większa od calej Estonii.
może skończyć jak Petelicki który krytykował Tuska.
@ToxycznyKarol: z tego co pamiętam to akurat bezpośrednio przed śmiercią to głównie jechał po macierewiczu i pis, mam wrażenie że wskazywanie na "krytykowanie tuska" to jakiś spin który się przyjął
@Sinti z tego co ja pamiętam osobiście oglądając wywiady z nim to krytykował organizacje lotu czyli rząd, czyli premiera. "Generał Sławomir Petelicki, twórca i pierwszy dowódca jednostki GROM, w swoich ostatnich latach życia i miesiącach przed śmiercią w czerwcu 2012 roku najostrzej krytykował ówczesnego premiera Donalda Tuska oraz rządzącą koalicję Platformy Obywatelskiej. Źródło Rzeczpospolita" ps. Czy jesteś od Giertycha?
@ToxycznyKarol: doktor nie jest irytujący, a z mojej strony to była ironia w poprzednim komentarzu,
tak naprawdę to o czym powiedział to osobny wątek niż klepali w tym zero ciągle czyli saloniki, hajs, gastroskopia u baby w trzy tygodnie (xd to zamówiony odcinek specjalny chyba z wskazaniem precyzyjnym gdzie szukać Żywiec, jaki kierunkowy z Warszawy) a widać ewidentnie że robią na zamówienie przesiąknięty hejtem i kłamstwem materiał,
@boiler ewidentnie potrzebuję teraz nie tylko pełnomocników prawnych ale i spin doktorów. Fakt że wyborcza już kłamie i to w tak beznadzienybsposb dużo mówi. Tutaj już pod wątkiem chłopaki od Giertycha jakieś bulshity piszą. W Polsce nie ważne czy masz rację a ważne jak długo sam przed sobą jesteś w stanie bronić oczywistości tak aby nie zmienić poglądów i nie stracić szacunku do siebie sprzed kilku godzin gdzie żyłeś w ułudzie.
@moj_wykopowy_login: mordaux myślę że jak chcesz powiedzieć to co powiedział to brakowało żeby Stanowski go zapytał o terminy gastroskopi w Żywcu i czy zna te babe
@ToxycznyKarol: z tym że gość nie ma nic więcej do dodania oprócz szczegółów medycznych, nie ma dowodów, powiedział też to co mówili w szpitalu, reszta zależy od tego co jest w dokumentacj i jak sprytny jest bohater, ale zaczęło się od…
@ToxycznyKarol: Stanowski nie wiedział, nie był przygotowany przecież ani trochę, kanał zero grzał temat saloników i gastroskopii u baby w Żywcu, w sumie ten redaktor Słowik fafuli tak że może nikt z nim nie chciał gadać
@ToxycznyKarol: przekaz dnia dopiero jutro wpadnie, to boty będą odpisywać. Na dzisiaj musisz się zadowolić wysrywami w stylu "KANAŁ PISOSKI"
@ToxycznyKarol: z tego co pamiętam to akurat bezpośrednio przed śmiercią to głównie jechał po macierewiczu i pis, mam wrażenie że wskazywanie na "krytykowanie tuska" to jakiś spin który się przyjął
tak naprawdę to o czym powiedział to osobny wątek niż klepali w tym zero ciągle czyli saloniki, hajs, gastroskopia u baby w trzy tygodnie (xd to zamówiony odcinek specjalny chyba z wskazaniem precyzyjnym gdzie szukać Żywiec, jaki kierunkowy z Warszawy) a widać ewidentnie że robią na zamówienie przesiąknięty hejtem i kłamstwem materiał,
z tym że
Komentarz usunięty przez autora