Gdzie kupię jakieś schludne obudowy do projektów DIY? Nie chodzi mi o zwykle matowe obudowy z ABS w kształcie prostokąta po 3 zł. Szukam czegoś w kształcie walca/jakiś inny kształt itd. Coś co będzie schludnie wyglądać gdy położę np. na widocznym miejscu w salonie.
Szukam czegoś w kształcie walca/jakiś inny kształt itd. Coś co będzie schludnie wyglądać gdy położę np. na widocznym miejscu w salonie.
@lukasgl: Zapomnij :-/ Albo będziesz miał szczęście i trafisz na obudowę z jakiegoś urządzenia, która Ci spasuje albo nic rozsądnego nie znajdziesz :-/
Szukaj na allegro: "obudowa DIY" i na amazon/ebuy/aliexpres "housing DIY". Zorientujesz się co jest w ogóle możliwe.
Dzięki za odpowiedź. Biorąc pod uwagę kryterium ceny pozostałe szukać obudowy po czymś albo jakiegoś zgrabnego pudełka. Spienionego PCV nie znałem, obadam ale to raczej chyba na większe gabaryty.
Kup sobie drukarkę 3D i skończą się Twoje jęki jeśli chodzi o obudowy. Oczywiście te mniejsze. Obudowa w kształcie świecącego w ciemności benisa - proszę bardzo!
Gdzie kupię jakieś schludne obudowy do projektów DIY?
Nie chodzi mi o zwykle matowe obudowy z ABS w kształcie prostokąta po 3 zł.
Szukam czegoś w kształcie walca/jakiś inny kształt itd. Coś co będzie schludnie wyglądać gdy położę np. na widocznym miejscu w salonie.
@lukasgl: Zapomnij :-/ Albo będziesz miał szczęście i trafisz na obudowę z jakiegoś urządzenia, która Ci spasuje albo nic rozsądnego nie znajdziesz :-/
Szukaj na allegro: "obudowa DIY" i na amazon/ebuy/aliexpres "housing DIY". Zorientujesz się co jest w ogóle możliwe.
Inna opcja to zrób sobie projekt w 3D i
https://www.tme.eu/Document/eeffd2215a616efe03d557b455760a6f/SEC-58-39-50-ME.pdf
https://www.tme.eu/Document/684de619d480674272e1777c324a7e4b/FR-80-42-100-ME.pdf
Robią też w różnych kolorach, czarne z czerwonymi wstawkami potrafi wyglądać schludnie, z tym że to jest impreza rzędu 100
@hitherto
@echelon_
Dzięki za odpowiedź. Biorąc pod uwagę kryterium ceny pozostałe szukać obudowy po czymś albo jakiegoś zgrabnego pudełka. Spienionego PCV nie znałem, obadam ale to raczej chyba na większe gabaryty.
Obudowa w kształcie świecącego w ciemności benisa - proszę bardzo!