Aktywne Wpisy
InnyWymiar90 +100
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
Zaid +150
Dla tych, którzy śledzą moje szalone zagranie na rynku kryptowalut – dziś udało się osiągnąć pierwszy kamień milowy: 500 tys. PLN! To oznacza zysk +123% od czerwca 2023.
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Myślę o kupnie większego mieszkania na kredyt i podzielenia go na kilka pokoi na klucz pod wynajem, łazienka i kuchnia wspólne.
#krakow #k----------------o #mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #inwestycje #nieruchomosci #kredythipoteczny #wynajem #kupnomieszkania
Komentarz usunięty przez autora
@purrfect: Zakład karny czy szkoła to nie mieszkanie xD. Z ciekawości pokażesz mi je na google? Tak czy inaczej znaleźć takie mieszkanie graniczy z cudem.
@janeeyrie: Większość akademików po rozpoczęciu roku akadmieckiego nie jest wypełniona w 100%. Miejsc nie brakuje. Nawet obca osoba może sobie bez problemu wynająć pokój w czasie roku w zdecydowanej większości przypadków.
@fen1x: nie wiem jak na to odpowiedzieć xD
@fen1x: Tylko, że teraz nie ma tych wymagań. Par. 94 rozporządzenia przed nowelizacją mówił o wymiarach pokoi. Par 94. po nowelizacji mówi tylko o powierzchni minimmalnej mieszkania,
Typowy program szkolenia jak z mieszkania 55mkw zrobic 5pokoj dla studentow
Sprytne, mają nie wychodzić tylko tłuc kasę w WoW'a. Żarcie dostarczane oknem, to rozumiem, no ale jakiś sraczyk to im zbuduj.