Aktywne Wpisy

Tortcebulowy +476
źródło: 1000012290
Pobierz
PodniebnyMurzyn +74
Anglia 2025, środek deptaku w centru miasta
źródło: image_picker_9CE2C5B6-C49E-4899-A51E-E9979EE59F4D-60643-000020CD48AD650E
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000012290
Pobierz
źródło: image_picker_9CE2C5B6-C49E-4899-A51E-E9979EE59F4D-60643-000020CD48AD650E
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Na monitorze z boku mam ich landing odpalony, co pare godzin widzę wprost ten komunikat picrel. Wiem że nikt przy tej stronie inny nie grzebie. Pytanie czy to autentycznie teraz AŻ TAK w tych gunwo hostingach wygląda? xD Chciałbym zrobić im raport (i dla wszystkich w przyszłości) wprost z listą takich przestojów w dostępności - CZYM? Czym mógłbym takie przestoje monitorować? Najpewniej tak samo dotyczy to skrzynek email, może mógłbym i to jakoś obserwować?
#webdev | #webdevhelp | #hosting | #pytaniedoeksperta
źródło: comment_aJKrwrKN4jRyISsVGZ7keE6Z6v44QnUE.jpg
Pobierz@Saeglopur: choćby http://uptimerobot.com/ - gdybyś miał taki raport, podziel się nim
@Koliat: Ja nie biorę, to 80% ludzi którzy się zgłaszają a mają domenę czy hosting to mają właśnie w syfach pokroju az.pl, nazwa.pl, home.pl itp. Z tego 75% przenoszę na Zenbox bądź OVH. Pozostaje reszta której chyba muszę odmawiać współpracy powołując sie na klauzulę sumienia xD
@zwierzak40: O-ho! Dzięki! O to chodziło!
@Koliat:
tylko MyDevil, bedziesz chciał migrować to zapraszam na PW po 20 % znizki
OVH też bym nie polecał jako hostingu, do domen są ok
Ostatnio zrobiłem stronę której nawet nie udostępniłalem nigdzie ale przez dobre SEO w ciągu miesiące miałem ponad 10 tysięcy użytkowników, zaraz by Zenbox zablokował lub pisał o dopłaty i zwiększenie pakietu
Mam olbrzymie porównanie do właściwie już wszystkiego. Tak czy inaczej ten wątek nie o tym, o tym żeby wykazywać zwykłym ludziom jakim skrajnym syfem są home,
A wiadomo home i nazwa do piachu ;-)