Wpis z mikrobloga

Odnośnie wpisu:
https://www.wykop.pl/wpis/43098559/to-jest-kpina-rok-temu-wzielam-sobie-na-raty-cos-w/

gdzie informowałam, że zostałam okradziona na 5.000 a bank #creditagricole chciał mi zarzucić winę, informuję, że wszystkie środki zostały mi zwrócone :)

Nie tylko pieniądze, które zostały wybrane z bankomatu, choć treść reklamacji tylko o tym mówi, a także koszta jakie poniosłąm z tytułu naliczonych odsetek oraz koszta naliczone za wypłatę z bankomatu (każdorazowo 50 zł, a tych wypłat było w sumie 4). I dodam, że nic nie spłacałam od czasu kiedy odkryłam fraud.

Także Mirki i Mirabelki walczcie o swoje, nie dajcie się zamieść pod dywan!

Poniżej odpowiedź do mojej drugiej reklamacji.

Oczywiście to też nie jest koniec sprawy, bo osobę, która to zrobiła prawdopodobnie będzie pociągnięta do odpowiedzialności, jak tylko nasza szanowna policja przyspieszy swoje postępowanie, bo jak narazie po prawie 1,5 miesiąca od zgłoszenia zdążyli jedynie wnieść o zabezpiecznie monitoringu.
Dzisiaj szanowy pan policjant poinformował mnie, że monitoring do końca tego tygodnia ma do nich przyjść pocztą, także tego...

P.S. Gdyby moja reklamacja nie zostałaby uznana następnym krokiem byłoby pismo od Rzecznika Praw Konsumenta.

#bank #finanse
nothanks - Odnośnie wpisu:
https://www.wykop.pl/wpis/43098559/to-jest-kpina-rok-temu...

źródło: comment_BURiC1oQ2ymS1LnTr1bFVRv03LK9AqvL.jpg

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@nothanks: no i to by było na tyle z p---------a wszystkowiedzących wykopków, jakoby była to Twoja wina ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Rzygać się chciało od tych żałosnych komentarzy i autentycznie podniosły mi wtedy ciśnienie. Bardzo dobrze, cieszy mnie taki obrót spraw.
  • Odpowiedz
@PanKracy582: ja też bym się zdziwił. Nawet nie tym, że ktoś kartę ukradł, ale tym, że bank ją aktywował złodziejowi. Na 4 banki, w których mam karty w żadnym nie udałoby się aktywować nie znając informacji, które nie widnieją w publicznie dostępnych rejestrach.
  • Odpowiedz
@PanKracy582: Widzę, ze czytanie ze zrozumieniem dalej u Ciebie kuleje, smutne. W tamtym wpisie przyznałam, ze nie zrobiłam tego, podawałam wielokrotnie dlaczego.
Tak, nie oszuści, a oszust, złodziej jak widać na załączonym wpisie. A forsowałam taki beton myślowy jak Twój, który zarzucał tyko i wyłącznie mi winę, ale jak widać, nawet podając dowód na to, że miałam rację, że to bank zawinił (bo nie wiem czy wiesz, ale bank tak
  • Odpowiedz
@ArchDelux: ok, teraz widzę, nawet nie znałam tej formy zapisu w takim kontekście, każdy może się pomylić. Jednak ciebie (celowo z małej) nie uprawnia to do wyzwisk, TAK ŻE turlaj dropsa.

Mam wrażenie, że niektórych to podnieca (podejrzewam, też że onanizują się) kiedy mogą udowodnić komuś błąd i powyzywać, bo do reszty mojego wpisu nawet się nie odniosłeś.
  • Odpowiedz
@ArchDelux: na prawdę jak widać som lódzie ktuszy tylko czerpiom satyzwagcje ztego rze mogom wytknonc komóś błond. Niewiedziałam rze rusycyzm ruwniesz jest takim błendem.
  • Odpowiedz