Wpis z mikrobloga

Naprawde smiesza mnie antynatalisci, to sa polglowki udajace intelektualistow . Mierza istnienie wszystkiego jedna miara - przyjemnosci i cierpienia. Placza jak to nie prosili sie na swiat i w ogole ile to nieszczesc nie ma wokolo xD

Umyslowe dzieci, dla ktorych przyjemne=dobre nieprzyjemne=zle ...
Jak mozna ich brac na powaznie, tak bardzo nienawidza zycia a jednak nie zabija siebie ani innych tylko beda chodzic i lamentowac o okrutnym losie .

Tchorzostwo i intelektualna bieda par excellence. Taki splycony egzystencjalizm dla kretynow.
Si vis pacem para bellum, niechaj rozpeta sie wichura, ktora postraca z drzew takie zgnile robaczywe jablka jak wy i oczysci droge woli mocy. Macie taki los na jaki zaslugujecie, gdybyscie mogli byc silniejsi - bylibyscie.

#filozofia #antynatalizm
CzerstwaBulka - Naprawde smiesza mnie antynatalisci, to sa polglowki udajace intelekt...

źródło: comment_QafnESWbyHbnMA5BCxKT88ex5Vk4klRn.jpg

Pobierz
  • 168
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@fapowiczowski: dawaj na ring ( ͡ ͜ʖ ͡)

Jezu ale pieniactwo z Twojego posta bije. Aż mi się prawie żal zrobiło ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@henk: ja nie jestem antynatalistą. Ja tylko zwróciłem uwagę, że post OPa nie ma żadnych argumentów przeciw. W ten sposób można "krytykować" cokolwiek ale nic to nie wnosi do dyskusji
  • Odpowiedz
@CzerstwaBulka: przewidywanie oczywistych konsekwencji swoich działań i staranie się im zapobiegać, żeby inni nie mieli dodatkowych kłopotów nazywasz bojaźliwym podejściem? Teraz już nie wiem czy nataliści są tacy jacy są, bo są koszmarnymi egoistami, czy są zwyczajnie bezmyślni i nawet nie zadają sobie trudu, żeby przeanalizować to, czy ich działanie komuś nie zaszkodzi.
  • Odpowiedz