Aktywne Wpisy
Mój kot zaginoł, parę dni temu jechałem do pracy i w miejscowości obok lezał potrącony na poboczu bardzo podobny. Te same kolory biało rudy. Spieszyłem się i nawet przez myśl mi nie przeszło, że to mógł być on. Wróciłem na weekend i zawsze przychodził na jedzonko. Wróciłem tam i kilka razy sprawdzałem ale ktoś go uprzątnął z pobocza i nawet nie wiem czy to on był. I chłop spać nie może bo
Macie taki wybór:
a. Możecie podróżować i żyć gdzie chcecie, znacie wszystkie języki, ale musicie na siebie pracować gdziekolwiek jesteście
b. Do końca życia zostajecie w jednym miejscu, ale macie zaspokojone wszystkie potrzeby podstawowe za darmo
a. Możecie podróżować i żyć gdzie chcecie, znacie wszystkie języki, ale musicie na siebie pracować gdziekolwiek jesteście
b. Do końca życia zostajecie w jednym miejscu, ale macie zaspokojone wszystkie potrzeby podstawowe za darmo
Umyslowe dzieci, dla ktorych przyjemne=dobre nieprzyjemne=zle ...
Jak mozna ich brac na powaznie, tak bardzo nienawidza zycia a jednak nie zabija siebie ani innych tylko beda chodzic i lamentowac o okrutnym losie .
Tchorzostwo i intelektualna bieda par excellence. Taki splycony egzystencjalizm dla kretynow.
Si vis pacem para bellum, niechaj rozpeta sie wichura, ktora postraca z drzew takie zgnile robaczywe jablka jak wy i oczysci droge woli mocy. Macie taki los na jaki zaslugujecie, gdybyscie mogli byc silniejsi - bylibyscie.
#filozofia #antynatalizm
Raz mi się przypomina jak zapytałem jednego: "skoro życie jest cierpieniem i nie chcesz by inni cierpieli to dlaczego sam nie pozbawisz się życia?"
Odpowiedział: "a bo wiesz mnie się tam całkiem dobrze żyje"
XD
Komentarz usunięty przez autora
@sorek: informacja nieprawdziwa. Nie trzeba samemu czegoś przeżywać, żeby nie chcieć skazywać innych na to. Ale co 30 letni korwinista może mądrego napisać xD
Ale to ad personam od antynatalisty to naprawdę mnie rozbawiło xD wszak rureczkizm antynatalizmu już dawno został przez króla zaorany