Aktywne Wpisy

mirko_anonim +3
✨️ Jak poradzić sobie z presją rodziców w związku? Ⓘ
Jestem z dziewczyną od półtora roku. Od pewnego czasu zaczęliśmy poruszać tematy dotyczące wspólnego zamieszkania w przyszłości. Jeszcze zanim się poznaliśmy, rodzice mojej dziewczyny zaczęli budować dom z myślą, że jego górna część będzie przeznaczona dla niej. Z czasem wymyślili, że ja i moja dziewczyna wprowadzimy się na górę i będziemy mieszkać razem z nimi. Szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie takiego rozwiązania. Jestem
Jestem z dziewczyną od półtora roku. Od pewnego czasu zaczęliśmy poruszać tematy dotyczące wspólnego zamieszkania w przyszłości. Jeszcze zanim się poznaliśmy, rodzice mojej dziewczyny zaczęli budować dom z myślą, że jego górna część będzie przeznaczona dla niej. Z czasem wymyślili, że ja i moja dziewczyna wprowadzimy się na górę i będziemy mieszkać razem z nimi. Szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie takiego rozwiązania. Jestem

Melkovva_ +3
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: comment_yu0EMaOBSi0AKAfdA929NUlb5EkWwgNs.jpg
Pobierz@handsomejack: Na pewno mamy lepszych xD
Za Leo czy Nawałki też graliśmy kontrą, zawsze nią graliśmy, i raczej jeszcze przez kilka jak nie kilkanaście lat będziemy nią grać.
Jeżeli oglądałeś mecz to zobacz na kulturę gry Austrii i zobacz na naszą "kulturę" samą taktyką takiego czegoś nie osiągniesz, do tego potrzebne jest
Fabianski 1:0 Stankovic
Mimo, ze Austriak rozegral dopiero drugi mecz w kadrze to Fabianski wydaje sie lepszy (szczegolnie dzis) z pewnoscia duzo pewniejszy. Obaj nie graja w jakis topowych zespolach ale Fabianski sprawia wrażenie lepszego.
Bereszynski 2:0 Ulmer
Bereszynski w przeciwieństwie do austriackiego rzemieślnika
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@handsomejack: jakimś cudem ci nasi lepsi grają w gorszych drużynach bez udziału ww europejskich rozgrywkach XD
Skończcie z urojeniami.