Wpis z mikrobloga

@biedroncia: Obrzydliwy to jest ten wpis. Nawoływanie do znakowania ludzi przez bandę wściekłych różowych z PMS przy akompaniamencie białorycerskich spermiarzy-przytakiwaczy xD

Wyluzuj, może kiedyś znajdziesz chłopaka.
  • Odpowiedz
@biedroncia: osoby które nigdy nie ruchaly przed 20 rokiem życia powinny mieć bana na kontakt z kobietami i oddawać polowe pensji na rzecz tych ruchajacych. Wszak z ruchajacych jest większy pożytek niż z przegrywa co chlip chlip w podusie bo nikt go nie kocha xd
  • Odpowiedz
@biedroncia: Uuu, ale wściekła :D. Chyba chad porobił i zostawił, a planowaliście już kolor ścian we wspólnym domu? Współczuję, ale ataki personalne nie robią na mnie wrażenia.
  • Odpowiedz
@puzonyyx: Ja Ci dobrze życzę, a Ty to piszesz jakieś historyjki na mój temat. Twoje komentarze zdecydowanie bardziej podchodzą pod atak personalny. Ale czego można się spodziewać po degeneracie społecznym?
  • Odpowiedz
@dopebonner: Ziom, ale ja nigdzie nawet nie napisałem, że sam tak robię. Po prostu nie jest to dla mnie takie sacrum, żeby p-------ć o wykluczaniu czy napiętnowaniu puszczalskich ludzi. Uważam to za niedojrzałe i nędzne moralnie.
  • Odpowiedz