Wpis z mikrobloga

@danio_96: mi chodzilo o to, ze pomieszales. Xiaomi.ue = miuipolska to jest to samo. I tak samo masz wersje weekly, ktora wychodzi co tydzien oparta na chinskiej beta, jak i stable, ktora w teorii nie ma zadnych bugow.

Na dobra sprawe do wyboru masz aktualnie od proucenta: miui global, miui dev rom (ale nie na wszystkie urzadzenia) miui china (ale nie wiem czy jest sens to instalowac). Poza producentem jest miuipolska
@PurpleHaze: Tak, dokładnie ale jest też xiaomi.eu stabilne, więc dlatego oddzielnie dałem xiaomi.eu dev :D
A tak poza tym:
Nie odblokować bootladera, więc muszę korzystać z tej wersji widocznej na ss.
Chyba, że jest jakiś sposób na ominięcie tego czasu (167h).
Polecasz przywrócić kopię z chmury z innego urządzenia czy lepiej zainstalować wszystko od nowa?
Nie chce 2 razy wszystkiego ustawiać, stąd moje pytanie czy przywrócenie kopii z poprzedniego tel ma
Pobierz
źródło: comment_NKAtaqTmmsGQXvVSBa9OIzaQr9ziZrcK.jpg
@danio_96: ja zawsze przywracalem z chmury, ale tam nie ma hasel i loginow do aplikacji, do przegladarki itd... Zewnetrzne aplikacje sie zaintaluja i czesc informacji bedzie zsynchronizowania, ale czesc trzeba bedzie od nowa rypac.

Ja mam dwa urzadzenia aktualnie podpiete do chmury z synchronizacja i jest tak ze pojawiaja sie fotki z obu na obu.
Ja mam dwa urzadzenia aktualnie podpiete do chmury z synchronizacja i jest tak ze pojawiaja sie fotki z obu na obu.

@PurpleHaze: Czyli możesz wybierać z jakiego urządzenia chcesz przywrócić dane? Na chmurze masz 5GB pamięci czy więcej? Miałem kiedyś 25GB, ale już się zmniełszyło :<
@danio_96: ja wykupilem dodatkowe 20gb glownie ze wzgledu na fotki.

Ja zawsze jak dostawalem nowy telefon, robilem synchro i czesc czapka. Nie mialem akcji jak aktualnie ze dwa xiaomi i trzeci do synchronizacji, nie wiem czy mozna sobie wybrac z ktorego ma ciagnac dane.