Aktywne Wpisy

Essology +189

Qurvinox +6
Czołem Mirunie,
kupiłem mieszkanie z rynku wtórnego, którego właścicielem stanę się 1lipca i właśnie wtedy chciałbym wejść z remontem.
Na start kuchnia, łazienka i toaleta. Chciałbym prosić Was o ocenę mojego planu i o ewentualny komentarz co mógłbym zrobić inaczej.
1. Własnoręcznie kucie płytek w trzech wyżej wymienionych pomieszczeniach.
2. Zatrudnienie hydraulika do łazienek, do poprawy instalacji.
3. Zatrudnienie gazownika do przeniesienia rury z gazem w kuchni.
4. Zatrudnienie elektryka do porobienia
kupiłem mieszkanie z rynku wtórnego, którego właścicielem stanę się 1lipca i właśnie wtedy chciałbym wejść z remontem.
Na start kuchnia, łazienka i toaleta. Chciałbym prosić Was o ocenę mojego planu i o ewentualny komentarz co mógłbym zrobić inaczej.
1. Własnoręcznie kucie płytek w trzech wyżej wymienionych pomieszczeniach.
2. Zatrudnienie hydraulika do łazienek, do poprawy instalacji.
3. Zatrudnienie gazownika do przeniesienia rury z gazem w kuchni.
4. Zatrudnienie elektryka do porobienia

Jaki system używacie i dlaczego?
Na dobra sprawe do wyboru masz aktualnie od proucenta: miui global, miui dev rom (ale nie na wszystkie urzadzenia) miui china (ale nie wiem czy jest sens to instalowac). Poza producentem jest miuipolska
A tak poza tym:
Nie odblokować bootladera, więc muszę korzystać z tej wersji widocznej na ss.
Chyba, że jest jakiś sposób na ominięcie tego czasu (167h).
Polecasz przywrócić kopię z chmury z innego urządzenia czy lepiej zainstalować wszystko od nowa?
Nie chce 2 razy wszystkiego ustawiać, stąd moje pytanie czy przywrócenie kopii z poprzedniego tel ma
Ja mam dwa urzadzenia aktualnie podpiete do chmury z synchronizacja i jest tak ze pojawiaja sie fotki z obu na obu.
@PurpleHaze: Czyli możesz wybierać z jakiego urządzenia chcesz przywrócić dane? Na chmurze masz 5GB pamięci czy więcej? Miałem kiedyś 25GB, ale już się zmniełszyło :<
Ja zawsze jak dostawalem nowy telefon, robilem synchro i czesc czapka. Nie mialem akcji jak aktualnie ze dwa xiaomi i trzeci do synchronizacji, nie wiem czy mozna sobie wybrac z ktorego ma ciagnac dane.