Aktywne Wpisy
duzy_krotki +863
Polska to piękny kraj.
Kraj, w którym lekarz zarabia 200 tys. zł miesięcznie, płaci przy tym niższe podatki (%) niż ty jako pracownik fabryki i dalej traktuje cię jak śmiecia.
Kraj, w którym lokalny biznesmen skupuje wszystkie domy w okolicy i trzyma je puste, a rodzina z dziećmi musi mieszkać w małym mieszkaniu.
Kraj, w którym górnicy są w stanie wymuszać na rządzie ogromne korzyści, mimo że ich praca przynosi jedynie straty.
Kraj, w którym od 20 lat ludzie są truci smogiem, a ważniejszym problemem do rozwiązania są alkotubki.
Kraj, w którym lekarz zarabia 200 tys. zł miesięcznie, płaci przy tym niższe podatki (%) niż ty jako pracownik fabryki i dalej traktuje cię jak śmiecia.
Kraj, w którym lokalny biznesmen skupuje wszystkie domy w okolicy i trzyma je puste, a rodzina z dziećmi musi mieszkać w małym mieszkaniu.
Kraj, w którym górnicy są w stanie wymuszać na rządzie ogromne korzyści, mimo że ich praca przynosi jedynie straty.
Kraj, w którym od 20 lat ludzie są truci smogiem, a ważniejszym problemem do rozwiązania są alkotubki.
BlackpillMonster +165
Dlatego Wykop od teraz nie ma zadnego kontaktu juz z TopGniot - podziekujcie dzieciarni na tagu.
Ja rozumiem ze wy dzieci macie nudne zycie, ale po moich filmach widzicie, modelki, supersamochody, co wy myslicie ze ja tez jestem nolife i mi sie chce z dzieciarnia w neciku na forach klocic?
Mogliscie miec udzial paru z was mialo udzial, a teraz zostawiam was na tym tagu z 3 postami na krzyz. To trupiarnia jest.
nara log out uzywajcie sobie dzieci
#bonzo #patostreamy
Poruszaj sobie gulkom bo gadasz jakbyś był na letargu harnasiowo-majonezowym
bęc!!!!!!
Piękne wpisy. Mam z tego ubaw do popafy. A @topgniottegotypu niech się pulsuje, bo jest churer!
Z kumorkiem Bonzolodzy!