Heh. Moje znalezisko https://www.wykop.pl/link/5114787/moderacja-po-zbanowaniu-uzytkownika-unika-kontaktu/ zostało zdjęte w pół godziny od dodania. Jak nie znałem konkretnego powodu bana tak nie znam, a cała moja aktywność nadal nie istnieje. Ale kontakt przez formularz to ignorują przez ponad pół miesiąca. Równie dobrze mógłby moderować mnie pies.
@Mawaa01: I tak zostanie zdjęte, a ja pewnie dostanę kolejnego bana. Po co coś wyjaśniać jak możesz banować każdego, bo i tak nie masz konkurencji na rynku?
@ZdenerwowanyBialorusin: moderacja to zbieranina osób o mentalnosci szkolnego ciecia, ktory utrudnia ludzia dostep do szatni
calkowicie nieprofesjonalni, malostkowi, pamietliwi i zwyczajnie tepi o nieneutralnych pogladach politycznych, ktorzy nie moja pojac ze wartosci przez nie przyjmowane nie sa obiektywne
zeby zrozumiec jak okropna osoba moze byc moderator wystarczy wejsc na profil goscia z atomowka w awatarze
give little man a little power and you get big problem
@ZdenerwowanyBialorusin: @Ruy_Lopez: łapcie dowód na to, że @Deykun był moderatorem, jakby były jakieś wątpliwości to typek ma osiągnięcie Strażnik Wykopu, a to osiągnięcie jest nadawane dla najbardziej zasłużonych osobistości wykopu, czyli jak można się domyślić moderatorów ( ͡°͜ʖ͡°)
@kva2: Ooo kto mnie nazywa "zjebem". Jeden z najgorszych, ułomnych i najbardziej znanych moderatorów na wykopie XDD mtm takie pytanko mam. Siedzisz na multi? ( ͡°͜ʖ͡°)
Dino zatrudnia muzułmanki, no nie.... tego to już za dużo.
A nie, czekaj. To po prostu polka, która owinięta się czymkolwiek, by się ogrzać, bo najbogatszy człowiek w Polsce nie potrafi zapewnić minimalnej, rozsądnej temperatury w swoich marketach #dino
Zrobiłem nowe, bo chciałbym jednak, żeby coś po mnie zostało, a przez te półtora roku napisałem kilka całkiem fajnych wpisów, których niestety nie mam zapisanych.
https://www.wykop.pl/link/5114833/bezpodstawne-usuniecie-calej-tresci-mikrobloga/
#aferamadonny
Komentarz usunięty przez autora
calkowicie nieprofesjonalni, malostkowi, pamietliwi i zwyczajnie tepi o nieneutralnych pogladach politycznych, ktorzy nie moja pojac ze wartosci przez nie przyjmowane nie sa obiektywne
zeby zrozumiec jak okropna osoba moze byc moderator wystarczy wejsc na profil goscia z atomowka w awatarze
give little man a little power and you get big problem
@Ruy_Lopez: Masz na myśli pana @deykun zbanowanego za obrażanie użytkowników? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Tutaj screen za co konkretnie były modek dostał banisko:
źródło: comment_DSqAdPzvHqo8glkyFPkXGNjk6RctHbL7.jpg
Pobierzźródło: comment_gGqs9cij7zpg3gk3XOvbP1p86AEO78er.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora