Wpis z mikrobloga

@jaroty: Pamietam jak w podstawówce miałem w roczniku 2 klasy, A i B, ale tylko jedna klasę w której mogliśmy mieć zajęcia, wiec co tydzień była zamiana i raz klasa A miała 8-12 a klasa B 12-16 i tak na zmianę. Pamietam jak mi się nie raz p------o kto ma kiedy albo jakaś zmiana i się nie poszło do szkoły xD
  • Odpowiedz
@jaroty: C--j tam z godzinami - mmm WF w środku zajęć to jest to. Już czuję ten smród i ból d--y historyczki w poniedziałek, że każdy ma w------e i wygląda jak po maratonie xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@XkemotX: to zajebiste liceum że nie mają problemu z liczbą uczniów, muszą walić do was drzwiami i oknami XD
btw to rok temu we wtorki miałem na 7.30 a wychodziłem o 11, też kozacko, tylko że ja chodzę do 2. najlepszego technikum w Polsce a do 1 miejsca brakuje nam 0.78 punktów w rankingu perspektyw na 100 możliwych punktów
  • Odpowiedz
@PradziwyMirek: największa zdawalność w całym województwie, 3/4 ludzi ląduje na najlepszych uczelniach, osób jest aktualnie jakieś 500 i jesteśmy przepchani przez reformę, już wcześniej nie było miejsca. Nie p-----l kolego xD
  • Odpowiedz
  • 0
@bedels nie wszyscy kończą o tej samej godzinie z pewnością więc mogą np 3 różne klasy mieć na końcu w jeden dzień (albo 6 jaj dwie zmiany są). To samo z początkiem.
  • Odpowiedz