Aktywne Wpisy
Bubsy3D +207
Śmiech mnie bierze jak oglądam te wysrywy detajlerów którzy udowadniają, że nawet umycie szyb w aucie to jakaś tajemna sztuka.
Powłoka ceramiczna za 4-8k. Żywotność 5 lat. Tak po pół roku jak, by nic nie było. Raz w roku konieczne odnowienie zabiegu. Czyli położenie nowe warstwy $.
Folie koloryzujące. Super do czasu jak trzeba zdjąć i wyjdzie jak pocięty jest lakier i ile ubytków bezbarwnego zrobiła przy zdejmowaniu. Przy okazji zakładania w
Powłoka ceramiczna za 4-8k. Żywotność 5 lat. Tak po pół roku jak, by nic nie było. Raz w roku konieczne odnowienie zabiegu. Czyli położenie nowe warstwy $.
Folie koloryzujące. Super do czasu jak trzeba zdjąć i wyjdzie jak pocięty jest lakier i ile ubytków bezbarwnego zrobiła przy zdejmowaniu. Przy okazji zakładania w
szyderczy_szczur +154
Wysropki na kogo będziecie głosować? PiS czy PO? #polityka
jak wyzej
- PiS 5.8% (180)
- PO 39.8% (1225)
- xD 54.4% (1673)
Wiecie co jest cholernie przykre?
Na dniach będę sobie robić mały tatuaż na ręce, 2-3cm długości.
Mama - spoko, nie ma problemu. Mówię ojcowi i co? ''na czole se #!$%@?@ zrób! Do pierdla idziesz ze sobie robisz za wczasu? Nie masz co z pieniędzmi robić? #!$%@?ło Ci się w główce?'' Serio nie spodziewałem się takiej reakcji ( ͡° ʖ̯ ͡°) od 3 dni się nie odzywa...
Level 22. Tatuaż ma dla mnie znaczenie i nie jest duży.
#polskiedomy #tatuaz #tatuaze #oswiadczenie #rodzice #niebieskiepaski #rozowepaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
wykop w pigulce, wez idz jebnij glowa w sciane
@Just_Doesnt_Know: jak taki dorosły to niech #!$%@? z domu na swoje a nie pasożytuje xD
ojciec ma rację odnośnie pieniędzy
gromadź kapitał, bo w tym kraju mężczyzną jest się tylko wtedy gdy ma się kasę
@AnonimoweMirkoWyznania: tatuaże robią ludzie niedowartościowani, którzy albo chcą udawać kogoś innego, albo tacy co myślą, że w ten sposób będą bardziej interesujący. Nie rób tego, teraz wydaje Ci się to dobrym pomysłem, za parę lat już nie.
Just wykop things
@Catacombe: zabolało skoro musiałeś skomentować słowa, które nie były wypowiedziane bezpośrednio do ciebie xD
@AnonimoweMirkoWyznania: o to to to! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AnonimoweMirkoWyznania:
OPie dziaraj się, tylko pamiętaj, że mały element na dużej powierzchni (np. ramię, żebra) może uno: źle wyglądać, tercio: jak będziesz kiedyś chciał zrobić coś większego to trzeba będzie usuwać/przykrywać.
No i rób te dziarę, ja mam wydziarany cały bok, jestem umówiony na dziaranie drugiego boku, a w przyszłości planuje cały korpus. Nie, niczego nie żałuje. Tip: dziaraj się u ludzi, których prace Cię jarają i
@stapry: a może po prostu mówi co robi osobom na którym mu/jej zależy?