Wpis z mikrobloga

@NoMoRe ale czego nie rozumiesz? Cybex to dość droga marka a tam masz wózek, fotelik, nosidełko, siedzisko, termin, torbę i inne pierdy. Więc całość 30k
  • Odpowiedz
@czuczer: z całym szacunkiem, ale głównymi produktami są tu wózek z gondolą, spacerówka i nosidło. Reszta to pierdy typu torba czy wymienne wkłady. Sam nie tak dawno kupowałem te rzeczy i one tyle nie kosztują.
  • Odpowiedz
@spidero no to co wypisałem. Tylko że cybex ma dość wysokie ceny, taka niby marka premium jeśli chodzi o ogolno dostępne sprzęty dla malucha. Sam wózek pewnie z 5k a nawet 8k jak widzę :)
  • Odpowiedz
@NoMoRe ehh to sprawdź ceny cybex'a - ja też je kupowałem i nie wydaje 20k tylko 1/3 tego. Ale co to ma do rzeczy? Gdybym wybrał inną markę to tyle by wyszlo
  • Odpowiedz
@spidero nie wiem, nie mam - nic :) a co jest w butach balanciagi że kosztują 5k? Albo w dresach Emporio Armani za 2k? Marka + marketing i tyle :) ale jak kogoś stać to czemu nie?
  • Odpowiedz
@spidero: oj Panie w świecie wózków, nosidełem i innych nie jest inaczej niż w każdej innej sferze :) ale uważam, że jak kogoś stać i trafia w jego estetykę - to czemu nie? Nie wszystko jest dla wszystkich :)
  • Odpowiedz