Aktywne Wpisy
retromirek +475
W ciągu zaledwie kilku lat pochowałem całą swoją najbliższą rodzinę. Zostałem na świecie zupełnie sam, mając pod opieką dorastające dziecko. Robię za ojca, matkę i tarczę ochronną.
Po drugiej stronie mam byłą żonę, której jedynym celem życiowym stało się zniszczenie mnie psychicznie, finansowo i zdeptanie spokoju naszego dziecka. Od lat toczę wykańczającą walkę z patologią systemu, złośliwością urzędników i kłamstwami. Ex zdołała zmanipulować i przeciągnąć na swoją stronę resztki mojej dalszej rodziny, robiąc
Po drugiej stronie mam byłą żonę, której jedynym celem życiowym stało się zniszczenie mnie psychicznie, finansowo i zdeptanie spokoju naszego dziecka. Od lat toczę wykańczającą walkę z patologią systemu, złośliwością urzędników i kłamstwami. Ex zdołała zmanipulować i przeciągnąć na swoją stronę resztki mojej dalszej rodziny, robiąc

powodzenia +8
nie rozumiem tego bulu d--y na system kaucyjny. nigdy nie doświadczyłem z tym żadnego problemu. za każdym razem jak jestem na zakupach to widzę ludzi oddających butelki. bez tego to wszystko lądowałoby na wysypiskach lub w najgorszych przypadkach w lasach lub piecach, więc uważam, że pomysł jest znakomity. czasem się jakiś automat zapcha, no dramat, przecież to typowe problemy wieku dziecięcego, których z czasem będzie co raz mniej.
dla mnie to jest
dla mnie to jest
źródło: image_picker_1F40055B-BA75-49AB-88C4-68584F08FA27-36650-000005ADDAE2495D
Pobierz

Cześć,
Mam trochę dosyć, prowadzę sklep na presta i pierwsza firma, która robiła mi sklep wybrała ujową templatkę, teraz od paru miesięcy poprawiam wszystko z drugą firmą i wplątałem się w błędne koło.
To znaczy, a to poprawiamy formularze zamówień a to poprawiamy konta użytkownika i tak nadal wszystko sie rozjeżdża i to nie ma końca, chce wrzucić dużo produktów na sklep ale przy większym ruchu to po prostu będzie masakra.
Inwestuje pieniądze w coś co od początku jest padaką a teraz jest po prostu ulepem, który i tak trzeba poprawiać.
(mało tego niektórych rzeczy nie możemy wprowadzić bo presta ogranicza)
Niektóre większe sklepy, który mają szeroki asortyment widzę na platformie idosell, ktoś coś z tego korzystał, może się ktoś wypowiedzieć?
Projekt głupich formularzy zamówień kosztował mnie pare tysięcy i przychodzi mi ciągle myśl do glowy zeby to zaorać i skorzystać z czegoś gotowego.
Albo ogranicz swoje oczekiwania i skorzystaj z gotowca, albo zapłać jakiejś poważniejszej firmie żeby ci to od zera napisała. Ale tanio nie będzie. ( ͡° ͜ʖ
Projekt graficzny + wdrożenie.
Dlaczego zawał?
Skoro mowa na początku o budowaniu z szablonu to dlatego mnie dziwią późniejsze tysiące na tak w sumie nie aż ciężkie zmiany. Templatki trzeba dooobrze audytować przed wyborem, wiele wygląda super
Był sobie template, który wyglądał jak wyglądał, ja chciałem dodawać i zmieniać funkcjonalność bo to co było na początku nie działało, ta druga firma mnie za to kasuje bo robią po prostu swoją robotę z
Ten pomysł z idosell podrzucilem dlatego, bo widzę że moja konkurencja ma na tym swoje platformy sprzedaży i idzie im naprawdę dobrze.
Źle to wszystko zrobiłem, teraz z perspektywy