Aktywne Wpisy

korbixon +280
źródło: temp_file2001827243584201500
Pobierz
Protectorx +20
źródło: 677d61ab58392
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file2001827243584201500
Pobierz
źródło: 677d61ab58392
PobierzWykop.pl
Cześć,
Mam trochę dosyć, prowadzę sklep na presta i pierwsza firma, która robiła mi sklep wybrała ujową templatkę, teraz od paru miesięcy poprawiam wszystko z drugą firmą i wplątałem się w błędne koło.
To znaczy, a to poprawiamy formularze zamówień a to poprawiamy konta użytkownika i tak nadal wszystko sie rozjeżdża i to nie ma końca, chce wrzucić dużo produktów na sklep ale przy większym ruchu to po prostu będzie masakra.
Inwestuje pieniądze w coś co od początku jest padaką a teraz jest po prostu ulepem, który i tak trzeba poprawiać.
(mało tego niektórych rzeczy nie możemy wprowadzić bo presta ogranicza)
Niektóre większe sklepy, który mają szeroki asortyment widzę na platformie idosell, ktoś coś z tego korzystał, może się ktoś wypowiedzieć?
Projekt głupich formularzy zamówień kosztował mnie pare tysięcy i przychodzi mi ciągle myśl do glowy zeby to zaorać i skorzystać z czegoś gotowego.
Albo ogranicz swoje oczekiwania i skorzystaj z gotowca, albo zapłać jakiejś poważniejszej firmie żeby ci to od zera napisała. Ale tanio nie będzie. ( ͡° ͜ʖ
Projekt graficzny + wdrożenie.
Dlaczego zawał?
Skoro mowa na początku o budowaniu z szablonu to dlatego mnie dziwią późniejsze tysiące na tak w sumie nie aż ciężkie zmiany. Templatki trzeba dooobrze audytować przed wyborem, wiele wygląda super
Był sobie template, który wyglądał jak wyglądał, ja chciałem dodawać i zmieniać funkcjonalność bo to co było na początku nie działało, ta druga firma mnie za to kasuje bo robią po prostu swoją robotę z
Ten pomysł z idosell podrzucilem dlatego, bo widzę że moja konkurencja ma na tym swoje platformy sprzedaży i idzie im naprawdę dobrze.
Źle to wszystko zrobiłem, teraz z perspektywy