Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 162
Dziękuję wam rodzice za wspaniały cud życia. Za to, że jestem owocem waszych zwierzęcych żądz z pięknej zapewne nocy czerwca 1987r. Szkoda tylko trochę, że was to już p------i, że wasza zabaweczka nie jest już słodka, śmieszna i bezbronna. Dawno już dorosła i musi radzić sobie sama. Na piękną, niewinną buzię już nic na tym świecie od dawna nie załatwi. Wiecie jak bolą mnie ręce? Was też bolało ale nie potrafiliście wyciągnąć najprostszych wniosków. Więc tymi rękami walczę w pracy by dotrwać każdego nowego dnia ,po to tylko by wszystko i tak stracić. Naprawdę nie widzieliście jaka to zepsuta gra? Dlaczego muszę umrzeć po torturach...
#antynatalizm #feels #przemyslenia
Infekcja_intymna - Dziękuję wam rodzice za wspaniały cud życia. Za to, że jestem owoc...

źródło: comment_AgYjL8NThnEJ1A13ThHmrx7mKMghhU90.jpg

Pobierz
  • 102
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Infekcja_intymna: już niedługo stary. Następne pokolenia będą cierpieć jeszcze bardziej, ale przynajmniej w końcu się to skończy. Zmiany klimatu to nie jest wymysł ani ponury żart. To fakt.
Dojdzie do tego, że niektóre rejony nie będą zdolne by w nich żyć, przebywać, ludziska będą masowo uciekać do krajów gdzie będzie panował łagodniejszy (do czasu) klimat.
Liczne pożary lasów w Brazylii w skali do tej pory nieznanej czy potężna burza kilka
  • Odpowiedz