Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@chigcht: 32 lata, po każdej dostawie w pracy randka z ketonalem na wieczór, plus brak opcji leżenia na płasko na plecach.
Lata rzucania drzwiami i podłogami robi swoje
Gdybym wiedział, że 3 miesiące wakacji po maturze siedząc na fotelu przed kompem opłace bólem kręgosłupa od kilku lat to nie usiadłbym #!$%@? nawet na minutę.

@Chemical_Brother: w domu przed komputerem siedzę na piłce, w pracy przed komputerem siedzę na piłce, dźwigając cokolwiek zawsze mam przed oczami niezginanie kręgosłupa w trakcie. I tak po wielu latach od matury wciąż mnie żadne plecy nie bolą, polecam ten stan ( ͡° ͜
Pobierz
źródło: comment_jh0dNNIBMkh45Pa7fUEwRudVVD4GyStC.jpg
@chigcht: mam 31 i w sumie dopiero w tym roku mnie zaczęły #!$%@?ć, nie chodzę do lekarzy ale w sumie to przeszło mi to przez myśl, bo się bałem że coś poważnego. Ale po tym memie i komentarzach stwierdzam że wszystko ze mną ok, a nawet jestem nadprzeciętnie zdrowy
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@chigcht: oo, czyli nie tylko ja tak mam, że mimo braku wad, normalnego rozwoju i generalnie siedzenia możliwie prosto plecy potrafią mnie #!$%@?ć bez okazji? Dobrze wiedzieć, chociaż bardziej by mnie interesował sposób na pozbycie się tego. Ćwiczenia pomagają, jak nic nie #!$%@?, ale na dłuższą metę ich przydatność wg mnie spada i korzyści już nie ma.
Nigdy więcej fizjolskiej roboty, coś w domu pomóc - jak najbardziej. Jakiś remoncik też