G.....n
G.....n
#worldofwarcraft

4 days until release
0
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Arogancky
@PortalZeSmiesznymiObrazkami: @Gaelwyn: to nie grajcie, zróbcie miejsce innym, kk thx bb ¯\_(ツ)_/¯
5
PortalZeSmiesznymiObrazkami
@Gaelwyn: drugi raz grać w to samo¯\_(ツ)_/¯
1
G.....n
G.....n
drugi raz grać w to samo

@PortalZeSmiesznymiObrazkami: 15 lat później

no weź, nigdy nie replayowałeś gry?

1
@Maneharno: dungi i raidy co patch i dodatek się zmieniają
1
G.....n
G.....n
co się zmienia w classicu dungi i raidy?

@PortalZeSmiesznymiObrazkami: Dokładnie to samo co 15 lat temu, tylko pewne drobne ulepszenia QoL (wbudowane Xperl), klasy z 1.12 (a nie 1.4), i 16 debuffów zamiast 8.

Ale jednak klasy lepsze niż w BfA, przynajmniej jak dla mnie.
1
G.....n
G.....n
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
1
G.....n
G.....n
w cata ludzie strasznie narzekali na poziom dungów, a wcale nie były takie trudne

@bebzolakor: No, ty wszystko dobrze robiłeś, ale ktoś zawsze s--------ł, i od tego całe party wipe.

Do tego z reguły lider był retarded, i kickał po pierwszej wtopie, i dochodzili zupełnie nowi, co nie wiedzieli w ogóle co robić. Vote for kick jeszcze nie było.

Po kilku runach zacząłem się rejestrować jako "Leader - I have
1
Xemioza
1
dabi
@Gaelwyn: w sumie nawet nie czuje zadnego hajpu bo połowa ludzi skonczy na jakims martwym serwerze za 3 miesiace i bedzie w dupie. a potem jakbys chcial grac na jakims duzym to beda kolejki i lagi. nie wygrasz (╯︵╰,)
0
G.....n
G.....n
0
Maneharno
drugi raz grać w to samo¯_(ツ)_/

@PortalZeSmiesznymiObrazkami: przecież na tym wow polega, nigdy dwa razy dunga, raidu nie przechodzisz?
0
@Gaelwyn: po co mam replayować gierkę, jak już znasz coś to za drugim razem to już nie to samo
0
G.....n
G.....n
0
G.....n
G.....n
@PortalZeSmiesznymiObrazkami: A poza tym, klasy były dużo lepsze. No i leveling.
0
@Gaelwyn: co się zmienia w classicu dungi i raidy? Nie śledzę tematu bo mnie już classic nie interesuje,ale z tego co wiem to ma być odwzorowanie dosyć wierne dawnego classica, a nie zmiany.

Jedyne co to pewnie addony będą lepsze. Widziałem chyba WA do classic XD przecież classic z WA to juz nie to samo
0
G.....n
G.....n
@bebzolakor: W------ł mnie farm heroików na 4.0. Co zrobili w 4.1? Dodali jeszcze 2, jeszcze bardziej czasochłonne heroiki do codziennego wymiaru pracy.
0
G.....n
G.....n
0