Aktywne Wpisy

tpleszczu +88
#chwalesie
Zrobilem sobie kominek w garażu i będę mógł zimą też coś tam grzebać. Mała rzecz a cieszy. Dodatkowy plus taki, że jak baba będzie wkurzać to można gdzieś uciec. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zrobilem sobie kominek w garażu i będę mógł zimą też coś tam grzebać. Mała rzecz a cieszy. Dodatkowy plus taki, że jak baba będzie wkurzać to można gdzieś uciec. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: image_picker_E1EE7645-A12A-4A44-A475-C754B79B3D2A-5385-000000C9245B41BC
Pobierz
blinkarA +12

źródło: comment_UTxdsdghL1m1AmMbKdcS90BXQmOAgNal.jpg
Pobierzźródło: comment_GX9GjOFBu0gN811L0zn6jArqD5yxzqUt.jpg
Pobierz@Kami-chan: nie, oni się temu poddają, bo kobiety im grożą, że nie będzie ruchania.
Jeden z większych problemów jakie miałem z różową to to, że jak miałem w/e I powiedziałem żeby sama decydowała, to dziwnym trafem wszelkie takie błędne decyzje podejmowaliśmy razem, a poprawne 50/50 ona/razem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kami-chan: XD przecież jak jest zła decyzja to zawsze ich wspólna, chyba że da się tylko jego wkręcić. Bo on mógł jej przecież zabronić.
@Kami-chan: Troche to brzmi, jakby szukali mamy, a nie partnerki. Nie mam tu na mysli oczywiscie sytuacji, gdy chodzi tylko o nietradycyjny podzial obowiazkow, tylko o calkowite i kompletne zrzeczenie sie jakiejkolwiek inicjatywy.