Aktywne Wpisy
CoDwa +244
Dla mnie największym kręceniem korbą był cały pandemiczny cyrk z wirusem, szczepionkami i kodami QR. Przykłady?
- Maseczka w samochodzie, gdy jedziesz sam — bo wirus może siedzieć na tylnej kanapie.
- Kelnerki w maseczkach, klienci przy stolikach bez — bo wirus zna zasady savoir-vivre.
- Szczepionka działa, ale maskę i tak noś.
- Limit 5 osób na wigilię
- Maseczka w samochodzie, gdy jedziesz sam — bo wirus może siedzieć na tylnej kanapie.
- Kelnerki w maseczkach, klienci przy stolikach bez — bo wirus zna zasady savoir-vivre.
- Szczepionka działa, ale maskę i tak noś.
- Limit 5 osób na wigilię
źródło: cfb0931e84cbcf82abed8e9e30f1b21c
Pobierz
tomwick55 +3
Co szanowne grono z tagu #mikrokoksy, #mirkokoksy, #dieta i #silownia uważa o pomyśle braci Rodzeń?
#przemyslenia #pytanie
#przemyslenia #pytanie
źródło: temp_file1263170386563930430
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Mam pytanie skąd w dziale "charakter i zaburzenia psychiczne" takie zainteresowanie związkami osób z autyzmem? (są rózne zaburzenia, a btw autyzm to zaburzenie neurologiczne, a nie psychiczne).
@zielonka: Wiadomo, główny wpływ na wzrost mają geny, a nie zmiana żywienia i brak ciężkiej pracy fizycznej w okresie dojrzewania. Średnia wzrostu stale rośnie od kilkudziesięciu lat w krajach rozwiniętych tylko dlatego, że sami wysocy się tam rozmnażają.
Pozdrawiam, 185cm, mój brat 184cm, oboje rodziców 168cm, tylko jeden z dziadków miał powyżej 170 ( ͡°
Jesli cos nie tak napisalem to sorry.
Wiele osob z srodowiska inceli ma lub podejrzewa ze ma zespol aspergera.
Komentarz usunięty przez autora
@demimka: Hmmm, a dlaczego od razu związek? Widzisz, niektórzy nie bazują na instynktach i "pierwszym wejrzeniu", tylko po prostu kogoś poznają. I czasem okazuje się, że ktoś ma świetny charakter i zaczyna się nam podobać. Albo miał zły dzień/okres i po prostu wyglądał źle. Dla mnie wygląd nie jest tak istotny, choć staram się
Źle, wróć!
brzydki "manlet" tak samo mnie obchodzi jak przystojny "gigachad", nikt normalny nie szkaluje innych dla zabawy bo "hehe brzydal"
główny problem mało atrakcyjnego faceta jest to, że do szczęścia wielu z was potrzeba masy kobiet, ONS, podczas gdy sporej liczbie kobiet jeden facet na całe życie raczej nie przeszkadza - wręcz przeciwnie