Wpis z mikrobloga

Ad. 15 - A to nie jest przypadkiem tak, że KAŻDY człowiek zwraca uwagę na charakter dopiero jak jakaś osoba mu się podoba, niezależnie od płci? Jakoś nie wyobrażam sobie żeby ktokolwiek próbował rozpocząć związek z kimś, kto go nie pociąga fizycznie ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Bochun: Niezłe zestawienie. Szacun za napracowanie. Nie będę się do zebranych informacji odnosić, bo w końcu to statystyki (czyli tak ma większość). Pamiętajmy jednak, że zawsze się znajdą jakieś odchylenia od ogółu.
Mam pytanie skąd w dziale "charakter i zaburzenia psychiczne" takie zainteresowanie związkami osób z autyzmem? (są rózne zaburzenia, a btw autyzm to zaburzenie neurologiczne, a nie psychiczne).
  • Odpowiedz
szanse że urodziłaby wysokiego syna byłyby bardzo niskie

@zielonka: Wiadomo, główny wpływ na wzrost mają geny, a nie zmiana żywienia i brak ciężkiej pracy fizycznej w okresie dojrzewania. Średnia wzrostu stale rośnie od kilkudziesięciu lat w krajach rozwiniętych tylko dlatego, że sami wysocy się tam rozmnażają.

Pozdrawiam, 185cm, mój brat 184cm, oboje rodziców 168cm, tylko jeden z dziadków miał powyżej 170 ( ͡°
  • Odpowiedz
@Kressska:

autyzm to zaburzenie neurologiczne

Jesli cos nie tak napisalem to sorry.

takie zainteresowanie związkami osób z autyzmem? (są rózne zaburzenia, a btw autyzm to z

Wiele osob z srodowiska inceli ma lub podejrzewa ze ma zespol aspergera.
  • Odpowiedz
@Bochun: Ok, no mnie to nie uraża, aczkolwiek siedzę w temacie i poprawiam kogoś jeśli błędnie mówi o autyzmie (takie "zboczenie" zawodowe). Faktycznie wiele osób na mirko tak pisze, ale przyznam szczerze, że większość szuka w ten sposób atencji, niestety zrobiła się też "moda" na autyzm. Jak widzę, że ktoś może faktycznie, poważnie się zastanawia to mam w różnych miejscach PL sprawdzone miejsca do diagnozy osób dorosłych (diagnoza dorosłych nie
  • Odpowiedz
Jakoś nie wyobrażam sobie żeby ktokolwiek próbował rozpocząć związek z kimś, kto go nie pociąga fizycznie

@demimka: Hmmm, a dlaczego od razu związek? Widzisz, niektórzy nie bazują na instynktach i "pierwszym wejrzeniu", tylko po prostu kogoś poznają. I czasem okazuje się, że ktoś ma świetny charakter i zaczyna się nam podobać. Albo miał zły dzień/okres i po prostu wyglądał źle. Dla mnie wygląd nie jest tak istotny, choć staram się
  • Odpowiedz
@paw4da:

brzydki "manlet" tak samo mnie obchodzi jak przystojny "gigachad", nikt normalny nie szkaluje innych dla zabawy bo "hehe brzydal"

główny problem mało atrakcyjnego faceta jest to, że do szczęścia wielu z was potrzeba masy kobiet, ONS, podczas gdy sporej liczbie kobiet jeden facet na całe życie raczej nie przeszkadza - wręcz przeciwnie
  • Odpowiedz