Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 10
@Bochun: brak nawet ułamka zakoli(27 lat here), symetryczna twarz, zęby ogarnięte za młodu aparatem(bogaci starzy), ponadprzeciętna szczęka. Jak do tego dołożysz ciałko zrobione na siłce, thx 4chen /fit + pewnosc siebie wynikającą z przekonania, że jestem zwyczajnie lepszy od każdego p----------o normika słuchającego eski to normalnie mogę startować do Stacy i wygrywać
Btw nawet z taką mordą nie ruchałem bo zachowywałem się jak niceguy, bardzo pozno stracilem dziewictwo ale wtedy
  • Odpowiedz
@paw4da: Ja właśnie poczytałam i jestem w szoku. Powinno się celować w partnera na mniej-wiecej swoim poziomie, a nie wymagać nie wiadomo czego (głównie te sławne 180cm, chociaż chyba powoli zaczyna się zmieniać w 185) samemu nie mając nic do zaoferowania.
  • Odpowiedz
bo nie widzę zbytnio ich pod tymi wpisami

@paw4da: Może dlatego, że mają przegrywów i przegrywowe tagi na czarnej liście? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Albo wiedzą, że takich ludzi należy omijać szerokim łukiem, bo mają coś nie tak z głową. Co też widać po Twoim komentarzu.

• Odpowiedz
@paw4da:

Cóż, niestety jeśli chodzi o wzrost, to prawda. Nawet bardzo niska kobieta nie chciałaby niskiego faceta, nawet gdyby ten był od niej wyższy. Pewnie to wynika z tego, że nie chciałaby żeby postrzegano ich jako para karzełków (+ szanse że urodziłaby wysokiego syna byłyby bardzo niskie, a chyba żadna kobieta nie chce żeby jej dziecko było nieszczęśliwe)
  • Odpowiedz