Wpis z mikrobloga

Czesc kochani,
zrobilem dzisiaj test do Coderslab, myslicie ze w poltora miesiaca uda nadrobic mi sie zaleglosci. Od podstawowki mam klopoty z matma, nie jest to moja najmocniejsza strona. Sadze ze test poszedl mi w miare dobrze. Co moglbym jeszcze poprawic by zmienic swoja kariere zyciowa i zostac Junior Java Developerem? Jakie macie opinie o tym bootcampie? Na internecie przeczytalem same pozytywy.

#programowanie #java #javascript #coderslab #bootcamp
G.....q - Czesc kochani,
zrobilem dzisiaj test do Coderslab, myslicie ze w poltora m...

źródło: comment_hOWI4cl1uoKHZB7fHcxuG5uUq2jCjBQn.jpg

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gavlosq: XD Wiesz, że im zależy na tym, żebyś zabulił po prostu hajs? Ich zdaniem nawet szympans ma mocne strony do zostania programistą, pod warunkiem, że ma kasę oczywiście
  • Odpowiedz
@Gavlosq: testerem możesz zostać bez żadnego kursu i nawet bez doświadczenia o ile kiedyś zainstalowałeś windowsa i nie boisz się wejść w ustawienia w telefonie. W takiej sytuacji i tak masz lepszy skill niż 95% aspirujących na wakat testera XD
  • Odpowiedz
@Norskee: nie instalowalem nigdy windowsa, zawsze syn mi to robil, on obeznany jest w tym, sam mnie naklania zebym sprobowal cos w tym kierunku bo sa duze braki kadrowe i jest dobry moment by sie wbic w rynek nawet dla laika jak ja
  • Odpowiedz
i jest dobry moment by sie wbic w rynek nawet dla laika jak ja

@Gavlosq: To nie jest dobry moment, bo na każde miejsce jest 400 chętnych podobnych do ciebie, bo ich kasa skłoniła

Dobry moment minął 5 lat temu
  • Odpowiedz
syn mi mowil zeby zaczac uczyc sie javy, a potem przejsc na javascirpt

zle mówił.

Wpierw naucz się JavaScript, oducz się Script i będziesz umiał Javę ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Gavlosq
  • Odpowiedz
@Gavlosq:

sam mnie naklania zebym sprobowal cos w tym kierunku bo sa duze braki kadrowe i jest dobry moment by sie wbic w rynek

Musi cię bardzo kochać ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@Gavlosq: Skoro jak sam piszesz, matematyka "nie była twoją najmocniejszą stroną"
a do tego dostałeś tylko 3 pkt na 10, z banalnego testu na inteligencję (bo z ciekawości sprawdziłem)
to bardzo łagodnie to ujmując nie masz predyspozycji, czytaj, nie nadajesz się.

Ludzie, którzy odradzają Ci marnowanie czasu i pieniędzy, na prawdę szczerze, dobrze Ci radzą.
Ale oczywiście przekonanego nie przekonasz
  • Odpowiedz