Aktywne Wpisy

tojapaweu +187
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Bully37 +430
#mecz Mecz komentuje Komentator, który zakończył Karierę komentatora po Finale MŚ w 2022 roku.
Opaskę Kapitana ma Piłkarz, który w czerwcu zawiesił swoją karierę reprezentanta po tym, jak odebrali mu opaskę kapitana.
Na boisko wszedł piłkarz, który zakończył Karierę reprezentacyjną w czerwcu.
Selekcjonerem jest nowy selekcjoner, który zastąpił poprzednika po tym, jak tamten powiedział, że nie poda się do dymisji, po czym podał się do dymisji.
Opaskę Kapitana ma Piłkarz, który w czerwcu zawiesił swoją karierę reprezentanta po tym, jak odebrali mu opaskę kapitana.
Na boisko wszedł piłkarz, który zakończył Karierę reprezentacyjną w czerwcu.
Selekcjonerem jest nowy selekcjoner, który zastąpił poprzednika po tym, jak tamten powiedział, że nie poda się do dymisji, po czym podał się do dymisji.

zrobilem dzisiaj test do Coderslab, myslicie ze w poltora miesiaca uda nadrobic mi sie zaleglosci. Od podstawowki mam klopoty z matma, nie jest to moja najmocniejsza strona. Sadze ze test poszedl mi w miare dobrze. Co moglbym jeszcze poprawic by zmienic swoja kariere zyciowa i zostac Junior Java Developerem? Jakie macie opinie o tym bootcampie? Na internecie przeczytalem same pozytywy.
#programowanie #java #javascript #coderslab #bootcamp
źródło: comment_hOWI4cl1uoKHZB7fHcxuG5uUq2jCjBQn.jpg
Pobierz@Gavlosq: To nie jest dobry moment, bo na każde miejsce jest 400 chętnych podobnych do ciebie, bo ich kasa skłoniła
Dobry moment minął 5 lat temu
źródło: comment_jVhaneFZKQ3ePMntQ6kvHmZixsQczMdU.jpg
Pobierzźródło: comment_qf3aD2Ew0KsFIqF6QlOZ7Q8IbydFblYF.jpg
Pobierzzle mówił.
Wpierw naucz się JavaScript, oducz się Script i będziesz umiał Javę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Gavlosq
Musi cię bardzo kochać ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
a do tego dostałeś tylko 3 pkt na 10, z banalnego testu na inteligencję (bo z ciekawości sprawdziłem)
to bardzo łagodnie to ujmując nie masz predyspozycji, czytaj, nie nadajesz się.
Ludzie, którzy odradzają Ci marnowanie czasu i pieniędzy, na prawdę szczerze, dobrze Ci radzą.
Ale oczywiście przekonanego nie przekonasz