Wpis z mikrobloga

Planujemy z różowym wyjechać do pracy zagranico na ~ rok, ale z polskim. Najlepiej w zawodzie, ale pewnie będzie trudniej, więc jakaś obsługa klienta też wchodzi w grę. Niekoniecznie na zachód, jakieś Ateny, Sofia, Budapeszt - tam jest najwięcej ogłoszeń o robo z językiem polskim.

"Odpoczywał" ktoś od Polski w ten sposób? :) Kasa nie jest wielka, ale spoko, a i pogoda lepsza.

#pracbaza #pracazagranica #emigracja
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@niggerinthebox: zawołaj jak się czegoś dowiesz. Z tego co wyczytałem na mirko możliwa jest jeszcze opcja z obsługą klientów (nie wiem czy tylko polskich pewnie ang też) w kasynie online na Malcie.

Jednak, na pewno jesteś przekonany co do obslugi klienta? Moim zdaniem nie ma w niej miejsce na żaden rozwój. Pracuje się jak warzywo tak troche
  • Odpowiedz
@caribbean: To fakt, ale to nie praca na... długo. Popracować rok, zatęsknić za Polską i wrócić. Zdobyć jakieś nowe doświadczenie, nauczyć się trochę lokalnego języka. Jak się uda to coś odłożyć.

@Blahblahaa: Wpisałem kilka dni temu w google "multilingual job offers" i kilka pierwszych stronek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@biauywilg: Dla mnie trochę zbyt... duże miasto i chaotyczne. Byłem tam trochę. Sama Rumunia fajna, ale celowałbym w nie-stolice.

My zostaliśmy, dostałem w Polsce lepszą pracę, ale temat wciąż powraca. Niestety wirus trochę zubozyl oferty ;___;
  • Odpowiedz