Wpis z mikrobloga

• 1
@jurrek_killer wrzesień to idealny czas na Tatry. koniec wakacji, po sezonie urlopowym, na szlaku spokojniej, pogoda zazwyczaj stabilna. Jak jestem w Tatrach to głównie w pierwszej połowie września
  • Odpowiedz
  • 1
@moakatanga Pozdro Miras, też wczoraj byłem na Koscielcu, widzę pogoda dopisała :)

Cos jeszcze planujesz atakowac na dniach? My myslimy o Orlej Perci albo Przeleczy Mieguszowieckiej
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@jurrek_killer: Zawsze jeżdżę pod koniec września/początek października. Jest super - w zeszłym roku zrobiłem kuznice - murowaniec - Kościelec - zawrat - 5 stawów. Na luzie bez jakiegoś wczesnego wstawania, miałem czas odpocząć i zjeść coś w Murowańcu, poopalać się na Kościelcu, poleżeć nad stawem a później wypić piwko i poczekać na zachód słońca na Zawarcie. Schodziłem oczywiście po ciemku ale gdybym nie chciał zobaczyć zachodu to spokojnie doszedłbym do
  • Odpowiedz
@jurrek_killer: Spokojnie. Ja byłem w listopadzie zeszłego roku na Krzyżnem, jkaby nie to że somsiada buty obtarły, poszlibyśmy jeszcze na Szpiglas. Jak się nie opieprzasz i wyjdziesz w góry rano, tak o ósmej - to spokojnie idzie porządną turę zrobić.
  • Odpowiedz