Aktywne Wpisy
Mam odłożone 150k i ciągle rośnie. Nie wiem w co zainwestować. Przyszłościowo chcemy z różową się postawić (działka teścia ale najbardziej opłacalne będzie przepisanie jej dopiero po naszym ślubie ze względu na podatki) i najchętniej to bym zaczął działać już, teść budowlaniec, szwagier dekarz, więc koszt robocizny mi odpada (chyba że będę czekał długo i nie będzie miał siły już, żeby pomóc, o co też się boję) a nie chcę żeby ta
Co zrobić z odłożoną kasą?
- Liczyć że przepisze po ślubie i działać z budową 27.8% (180)
- Kupić 50/50 mieszkanie z ojcem i wynająć 47.0% (304)
- Inna opcja (napisz komentarz, proszę). 25.2% (163)
stanislaw-kania +304
Żaden z Was frajerzy żeby się zesrał nie będzie tak stylowym mężczyzną jak mój stary
#takaprawda #modameska
#takaprawda #modameska
#przegryw #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #redpill #seks #zwiazki
Komentarz usunięty przez moderatora
Czyli jesli kobieta jest rozwiązla to istnieje duza szansa ze przynajmniej raz trafiła na takiego drągala.
Oczywiście ile kobiet - tyle pochw. Każda jest inna i niektóre mogą mieć po prostu naturalnie duże.
Osoba, która regularnie uprawia jogę na pewno potrafi ode mnie sięgnąć dalej, mocniej się wygiąć, czy efektywniej podrapać się po
Anonki z dużymi #!$%@? wiedzą, jak zachowuje się pochwa po setkach solidnych penetracji, więc siłą rzeczy do nich nie należysz (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
MIC DROP GIT GUD KIDDO CYA
Komentarz usunięty przez autora
@Mapapolski: obaliłeś właśnie wszystkie badania i statystyki, gratuluję
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@whiteglove: A MOŻECIE MI POWIEDZIEĆ CO KONKRETNIE WAM PRZESZKADZA W TYM, ŻE FACET NIE MIAŁ ŻADNYCH PARTNERÓW SEKSUALNYCH?