Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@dzangyl: rzeczywiście dopiero teraz mi się też skojarzyło ( ͡° ͜ʖ ͡°) na żywo ma jeszcze bardziej niebieskie oczka
  • Odpowiedz
@jmyung: O stary XD znajomy ma praktycznie identycznego ragdolla. Odkąd był mały to darł pyska strasznie, teraz ma prawie 2 lata i nadal jest bardzo głośny XD Jest po kastracji. Życzę żeby Ci wyrósł na cichszego.
  • Odpowiedz
  • 0
@AzureTurtle: nasz się nie drze, jeszcze ( ͡° ͜ʖ ͡°) trochę miauczy z rana. A później spokojny. Wieczorem mu się agresor włączył to szalał, a dzisiaj od rana jakiś smutny.
@Soojin21: nie, to jest ragdoll ()
  • Odpowiedz
  • 0
@fstab: ale super kot, wyrósł bydlak ( ͡° ͜ʖ ͡°) my mamy karmę purizon czy jakoś tak. Moja różowa wszystko w tym temacie ogarnia. Ja się tylko bawię z Gigim ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@jmyung: Serio polecam drugiego, jeden zajmuje się drugim, a Wy w sumie tylko głaszczecie, dajecie jeść i ogarniacie kuwetę.
  • Odpowiedz
@jmyung: polecam drugiego serio, ogromna różnica w zachowaniu (nawet jeśli na początku się nie tolerują), sama żałuję, że czekałam rok
  • Odpowiedz
  • 0
@Twinkle: @baya: w towarzystwie zawsze weselej. U mojej różowej w domu rodzinnym są dwa rosyjskie i sa mocno rozrywkowe. My jesteśmy świeżo po przeprowadzce i remoncie. Jest masa innych wydatków ( ͡° ʖ̯ ͡°) drugiego kota nie planuję, ale wiem że by było lepiej.
  • Odpowiedz