@XXUnthinkableXX: ale czemu, dwóch estetycznych mężczyzn na jednym obrazku. Nie robią nic złego. Chyba ze Twoja wyobraźnia już Ci podpowiada obrazki, których tu nie widać, ale to już miej pretensje do siebie.
Dwie laski mnie nie brzydzą, czemu by miały obrzydzać hetero gościa?
@bubub: A może dwie laski brzydzą hetero kobietę, to co wtedy? Z tego wynika, że takie rzeczy powinny być równie piętnowane, przecież ponad połowa populacji to kobiety.
@XXUnthinkableXX: a mi to nie przeszkadza mimo że jestem hetero ich sprawa. Jeśli masz takie reakcje , może to znaczyć że odzywa się w tobie jakaś stłumiona cząstka homo.
Suvy są bez sensu. Jedyna różnica między tymi autami to pojemność bagażnika, no i rozmiar -Obydwa samochody wezmą na pokład 5 osób (kierowca + 4 pasażerów) - dojadą z punktu A do punktu B (tak nawet 1.2 pure tech dojeżdża z punktu A do punktu B czy to używka czy nowy z salonu)
Chcecie mi powiedzieć, że te same służby, które w mniej niż dobę znalazły starą babę od hejterskiego komentarza w stronę Owsiaka, nie potrafią zinfiltrować grupki na Discordzie na której gówniarze rzekomo umawiają się na dźganie ludzi? I że AKURAT kilka dni temu NASK ogłosił potencjalne zagrożenie w postaci ataków? I że AKURAT teraz jest w Sejmie przepychana ustawa cyfrowa wprowadzająca tylnymi drzwiami cenzurę internetu?
Komentarz usunięty przez moderatora
ale wy musicie być męscy o jaaaaaaaaaa ᕦ(òóˇ)ᕤ
@bubub: A może dwie laski brzydzą hetero kobietę, to co wtedy? Z tego wynika, że takie rzeczy powinny być równie piętnowane, przecież ponad połowa populacji to kobiety.
Komentarz usunięty przez autora