Aktywne Wpisy

źródło: scaled_1000004589
Pobierz
Teuvo +18
ile kosztuje wybudowanie domu parterowego 60 m2 + garaż na 1 auto i rower
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: scaled_1000004589
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
kiedys ludzie sie myli co tydzien i bylo git
Polecam
@chochlik: To nie zawsze jest kwestia mycia się, a czasem prania ubrań. Niektórzy po kilka dni chodzą w tych samych zapoconych koszulkach.
póki co od maja zdarzyło mi się (od ~20 maja jak kupiłem hulajkę) 3 razy tak, żebym zrezygnował z hulajnogi ze względu na deszcz,
a raz mnie złapało tak, że rano było ok, po południu deszcz - nie przesiadłem się do busa mimo to, trochę zmokłem i pewnie bym następnym razem jednak busem pojechał ( ͡° ͜ʖ
albo też chore zęby, których ludzie nie leczą, wtedy mogą umyć, ale potem znowu wali
ja swój własny oddech czuję jak mam nieświeży, nie wiem dlaczego inni tego nie potrafią
To nie tylko Polaki się nie myją. W busie jadąc z miasteczka do miasteczka, można zapoznać się z takim zapachem potu, jakiego nigdy się nie znali xD
Plus wyziewy z ust, oraz te dwa zapachy wymieszane
Jak przjezdzam do pracy to po prostu do łazienki, szybka zmiana ciuchow i jestem gorowy na nowe wyzwania dnia.
@caalkiem_nowe03: CO? XDDD
@chochlik: Bo to Polska. Typ zapewne od 4 dni pije przed i po pracy browarka, a potem zasypia na kanapie w trakcie oglądania Kiepskich i nie ma czasu się umyć i przebrać.