Wpis z mikrobloga

• 341
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@chochlik: dlatego kupiłem hulajnogę. Autem korki i brak miejsca pod praca, rowerem się spoce, w autobusie to wiesz jak jest (a jak "przejdziesz" zapachem to wstyd potem w pracy), a pojazdem elektrycznym cyk i jestem pomimo korków, nie śmierdzę, nie jestem zależny

Polecam
  • Odpowiedz
ludzie się nie myją

@chochlik: To nie zawsze jest kwestia mycia się, a czasem prania ubrań. Niektórzy po kilka dni chodzą w tych samych zapoconych koszulkach.
  • Odpowiedz
@chochlik: Do smrodu się nos przyzwyczaja i nawet nie wiedzą, że śmierdzą. Ale też bez przesady, może raz na 20 przejazdów coś czuć, przynajmniej na trasach, którymi jeżdżę. Fakt, że trasy mogą się pod tym względem różnić.
  • Odpowiedz
@rskk: musisz mieć pecha i trafić na deszcz w momencie przejazdu,

póki co od maja zdarzyło mi się (od ~20 maja jak kupiłem hulajkę) 3 razy tak, żebym zrezygnował z hulajnogi ze względu na deszcz,
a raz mnie złapało tak, że rano było ok, po południu deszcz - nie przesiadłem się do busa mimo to, trochę zmokłem i pewnie bym następnym razem jednak busem pojechał ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
@pan-bartolomeu-dias: ludzie czesto nie umieja myc zebow tez, pomiziają zęby z zamkniętymi ustami 30 sekund i tyle, można odznaczyć, że umyte, ale wali jakby jednak nie były

albo też chore zęby, których ludzie nie leczą, wtedy mogą umyć, ale potem znowu wali

ja swój własny oddech czuję jak mam nieświeży, nie wiem dlaczego inni tego nie potrafią
  • Odpowiedz
@chochlik: ja jakimiś busami, autobusami, ogólnie komunikacja jeżdżę góra z 15 razy w roku, w tym wliczam w to jazdę za granicą/na wakacjach. Dlaczego o tym piszę? Bo akurat wróciłem z wakacji i mam smutna wiadomość.

To nie tylko Polaki się nie myją. W busie jadąc z miasteczka do miasteczka, można zapoznać się z takim zapachem potu, jakiego nigdy się nie znali xD

Plus wyziewy z ust, oraz te dwa zapachy wymieszane
  • Odpowiedz
typ 30 lat siada a j---e od niego jakby pił 4 dni w Bieszczadach i nie miał kontaktu z ciekiem wodnym

@chochlik: Bo to Polska. Typ zapewne od 4 dni pije przed i po pracy browarka, a potem zasypia na kanapie w trakcie oglądania Kiepskich i nie ma czasu się umyć i przebrać.
  • Odpowiedz