Aktywne Wpisy

Ytarka +53
Jeden rabin powie tak, drugi rabin dostanie padaczki a ja Wam powiem, że ten przedpokój nigdy nie czuł się lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°) i jeszcze krzesełko se machnęłam do kompletu. #czujedobrzeczlowiek
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Pandzior +113
#pkp #niewiemjaktootagowac
Czy w Polsce nawet kupowanie biletu na pociąg musi być takie skomplikowana?
Czy w Polsce nawet kupowanie biletu na pociąg musi być takie skomplikowana?
źródło: temp_file7672521702219847874
Pobierz

@Gennwat
@Negard
@goras no właśnie, ludzie wpłacili hajs, klub upada, zostanie założony na nowo - więc to już zadna kolekcja bo akcjonariusze przestaną być współwłaścicielami. O to mi chodzi, co dalej i jakie są nastroje
@R__M bez wsparcia miasta klub nie doczeka do grudnia. Zaraz miasto wystąpi o nakaz zapłaty 5mln potem syndyk i tyle.
@Sloneczko: przecież "obecne wsparcie" w porównaniu do tego jak inne miasta wspierają swoje kluby to był śmiech na sali. Z tego co pamiętam to od Wisły Kraków chyba tylko mniej Legia Warszawa dostała mniejszą kasę od miasta.
O,
@GuziQ: tutaj zgadzam się w 100% nie patrząc kto za kim jest. Wszelkie wsparcia od miasta czy sponsorzy, którzy są spółkami skarbu państwa to jest nieporozumienie.
Miast może wspierać ale sport amatorki dla każdego albo sport dla dzieciaków, a nie profesjonalistów.
no ale taka patologia jak w Zabrzu czy w Płocku jest po prostu niesmaczna, jak miasto może utrzymywać klub? to już jest bardzo chora sytuacja
@seeksoul: a co dopiero Orlen czy KGHM