Wpis z mikrobloga

Ciekawi mnie co myślicie "akcjonariusze" z #wislakrakow na decyzję prezydenta? Głównie interesuje mnie zdanie osób które zainwestowały duże pieniądze. Szukacie już kupców na akcje? Czy ktoś ma informacje jak bardzo spadły ceny akcji? (Wiem że nie są notowane ale bankowo jakieś oferty się pojawiają) Czy właściciel klubu wystosowal do Was jakieś pismo uspokajające z pomysłami na przyszłość? #pilkanozna pisze o tym bo w lutym zostałem obrzucony gównem przez fanboi Wisły że jak śmiem ich akcje nazywać nic nie wartym papierem toaletowym. Mija kilka miesięcy i mój scenariusz zaczyna się spelniac. Nie piszę tego żeby komuś dopiec tylko ciekawi mnie zachowanie właściciela takiej firmy jak WK. S.A wobec ludzi którzy zainwestowali w to pieniądze.
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@goras: Jeżeli w klubie będzie na tyle stabilna sytuacja finansowa by pozwolić sobie na znaczne zmniejszenie przychodów z biletów to Sosnowiec będzie najlepszą opcją na zmiękczenie miasta. Na ten moment możliwe, że Sosnowiec narobił by więcej problemów niż pożytku.
  • Odpowiedz