Aktywne Wpisy
kaszaamanna +1922
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +359
źródło: 1000005415
Pobierz

Swego czasu BP baaardzo mocno ścigał swoich kasjerów za takie praktyki. Ale jednak punkty BP i później Payback były nieco atrakcyjniejsze.
Dostanie najwyżej wirtualną zdrapkę na kolejny kupon rabatowy, ale to tylko raz dziennie.
Ziomuś, ona za darmo robi ci dobrze.
To co w promocji, to naliczy się jako w promocji, naliczy rabaty, zniżki itd, ona nic z tego nie ma.
Jak w biedzie, gdzie bywały promocje z kartą moja biedronka, to nie raz komuś dałem swoją w kolejce, czy kasjerka zapytała czy może moja odbić. Dla mnie zysk żaden, a inna osoba coś tam oszczędza, czy wchodzą promocje typu 2+1
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Odnośnie twojego wpisu o Lidl plus to miałeś rację. Jeśli kupiłeś jakiś ciuch lub sprzęt to po zeskanowaniu dostajesz cyfrowy paragon. Na jego podstawie można robić zwrot produktu do 30 dni zamiast 7. Myk polega na tym że taka kasjerka sprawdza co kupiłeś i po pracy idzie na sklep i wybiera ten sam towar co ty np. koszulkę . Nie musi tego kupować bo ma już paragon cyfrowy i robi
Przy inwentaryzacji kwartalnej.