Wpis z mikrobloga

#plus to najgorsza sieć komórkowa w jakiej miałem nieprzyjemność być, aż mam ochotę napisać znalezisko na temat całego cyrku jaki mnie z nimi spotkał. W skrócie miałem już jeden numer w plusie, przeniosłem drugi, plus utworzył nowe konto dla przenoszonego numeru i dodał do niego stary numer. Wystawiali FV na nowe konto, stare usuneli nie informując mnie że jeszcze tam jest do zapłaty 90zł. 0 informacji na ten temat, w postaci SMSa, maila czy telefonu. Dowiedziałem się jak sprzedali dług windykacji i zaczęły się maile i telefony. Tak powitał Plus drugi numer który do nich przeniosłem, a to tylko część perypetii.

Nie polecam! Trzymać się z dala.
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@goferek z moich doświadczen chyba Orange najmniej kradlo i miało najlepsze podejście do klienta. Plus kompletna spychologia. Jak tłumaczyłem o co mi chodzi na infolinii babka wtracała mi się w każde zdanie, gdy powiedziałem że nie będziemy w ten sposób rozmawiac skwitowala tylko, "no nie bedziemy" i jeb słuchawka ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
z moich doświadczen chyba Orange najmniej kradlo i miało najlepsze podejście do klienta.

@Zakakaikane: nic bardziej mylnego. Gubią dokumenty, narażają klienta na straty i nawet nie chcą tego później wyrównać ani przeprosić.
  • Odpowiedz