Wpis z mikrobloga

@senseiharanaoko: jeśli to będzie 488 GTB to nie ( ͡° ͜ʖ ͡°) a tak serio to od kiedy miejsca a galerii są prywatne? Zresztą miejsca pod blokiem są prywatne na strzeżonym osiedlu jak takie miejsce sobie kupisz. Załóżmy, że ktoś wjedzie prawidłowo w linie G klasą 6x6 która się tam nie zmieści bo jest za duża, też będziesz miał ból d--y?
  • Odpowiedz
@imargam_2137: Aha. Czyli Twoje rozumowanie jest takie, że dobrym autem to można zlewać przepisy i regulaminy, a słabym autem to nie. Geniusz. Na pewno nie masz 13 lat?

a tak serio to od kiedy miejsca a galerii są prywatne

@imargam_2137: A jakie to ma znaczenie? Są dla wszystkich. Jedno na jedno auto. Ale przecież to dla Ciebie nie problem więc se zaparkuję u Ciebie, a ty sobie
  • Odpowiedz
  • 0
Znam historie "egzekowania" szkody parkingowej w Lambo i wiem jedno.. Też bym tak parkował, żeby uniknąć problemu dla siebie i innych ludzi, którzy często jeżdżą samochodami wartymi mniej niż lakier na takim aucie
  • Odpowiedz
@senseiharanaoko: Ja swoją 20 letnią klasą premium też tak czasem parkuje. Zwłaszcza jak wydam twoją wypłatę na auto i ładnie się błyszczy więc nie tylko drogimi furami powinno się tak parkować. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

I kolejny raz zrobiłeś k---e z logiki, miejsce w galerii zajmuje się na czas zakupów, spędzasz w takim miejscu maksymalnie kilka godzin a miejsce prywatne o tyle się różni, że za
  • Odpowiedz
Zwłaszcza jak wydam twoją wypłatę na auto

@imargam_2137: Lol. Płacisz za mycie 10-krotność wartości swojego auta? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

I kolejny raz zrobiłeś k---e z logiki, miejsce w galerii zajmuje się na czas zakupów, spędzasz w takim miejscu maksymalnie kilka godzin a miejsce prywatne o tyle się różni, że za nie płacisz i jest twoją własnością. Więc możesz sobie parkować kiedy chcesz na moim miejscu ale
  • Odpowiedz
@senseiharanaoko: Porównywać duże auto osobowe do ciągnika siodłowego widać, że IQ masz równe z numerem buta. TIR legalnie nie wjedzie na parking galerii a G klasa czy Hummer już tak więc rozmawiamy o pojazdach które majś prawa przebywać na tym parkingu. A więc właściciel G klasy idąc twoim tokiem rozumowania powinien przyjść z buta do galerii albo sobie odpuścić zakupy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Co do
  • Odpowiedz
@SSKW: Motzno d--a piecze? Ludzie to chooje, a takie ferrari się na jednym nie zmieści. Sam lubię mieć nieodrapane auto, staje z daleka od wejścia, bynajmniej nie autem za M$, raz zostawiłem auto na samym końcu praktycznie pustego parkingu, 1 piętro, pod ścianą, nigdzie się stamtąd nie dało iść. I co, jakaś ludzka k---a starym focusem mając do wyboru ze 300 wolnych miejsc wybrała sobie miejsce obok i ten s------l
  • Odpowiedz
  • 2
@SSKW jak bym miał takie auto sam bym tak postawił, znając życie robaki nawet nie świadomie, otwierając drzwi od swojego auta uszkodziły by lakier od sąsiedniego auta
  • Odpowiedz
cyk telefon na Straż Miejską, numer masz w ostatnio wybieranych. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@imargam_2137: Wcześniej jakoś Ci nie przeszkadzało dzwonienie po lawetę do kogoś kto zastawi Twoje miejsce... Dobra kolo daruj sobie już bo szkoda mi życia na dyskusję z kimś na
  • Odpowiedz
@senseiharanaoko: Zadzwoniłbym po lawetę bo utrudniłbyś mi życie, społeczniakiem jesteś bo drobne wykroczenie na parkingu galerii które Cię bezpośrednio nie dotyczy spowodowało eksplozję twojej d--y i dyskusję na kilka komentarzy. Większość facetów lubi dobre auta więc co jest dziwnego w tym, że podoba mi się 488 GTB czy G klasa? Pewnie masz jakieś smutne miejskie auto i dlatego się osrałeś żółcią po szyje widząc źle zaparkowaną Ferrarkę. ( ͡°
  • Odpowiedz
Też bym tak stanął. Sory, ale jeżdżę Saabem 9-3, wartość niewielka w porównaniu do Ferrari, ale 18 tysięcy to w sumie nie jest taka mała kwota. Dwa i pół roku w kraju (niecałe nawet) i 5 wgniotek na drzwiach od debili nie potrafiących otworzyć drzwi. I nie, za każdym pieprzonym razem stoję pomiędzy liniami, staram się równo ustawić. Ale jakiś idiota stanie blisko, otwiera drzwi i jeb.
A chciałbym zaznaczyć, że Saab
  • Odpowiedz